Sisata i guzata
Well-known member
Laka..Laku noć!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laka..Laku noć!
Tu sam doma ...gazdarica me obozavalaTo znam 100 posto... Dolazila sam u Lagunu i svaki put su me zajebavali.. A i ispod u podrumu je striptiz bar
Joj mod nekako si mi drag Pa nije potrebno razvijat mozak To je otprilike toJooo Patak, imaš kaznicu , pa nisam mogao citati sve bljuvotine od jutros .
Zapali cigicu i placi
Joj mod nekako si mi drag Pa nije potrebno razvijat mozak To je otprilike to
Mod kakve ti bljuvotine čitaš prezentiraš i konzumiraš onda bi Neki Patak bio Ok Ali da mi netko masira mozak Nismo glupi okJooo Patak, imaš kaznicu , pa nisam mogao citati sve bljuvotine od jutros .
Zapali cigicu i placi
Meni si 5 mod to je bitno Jbg nisam pičkin dimJooo Patak, imaš kaznicu , pa nisam mogao citati sve bljuvotine od jutros .
Zapali cigicu i placi
Nisam diploma na ziduJesam li vam reka da u njegovim postovima nema zajebancije, čovjek je ozbiljan u svakom postu. Drugi par postola kako to nekome izgleda ..
Vi ste to usavršili bolje od mene a čudite se?Patka u neko doba noći prespoji i počne vrijeđati sve redom.
Slažem.se da mene.nečeš.secirati na stolu a Sigici pusaSinkoo ti si bolestan. U tom slucaju bacila bi stol da imam vise mista u salonu i kupila krevet od zida do zida al s mentalno oboljelom osobom se ne vrijedi raspravljati o mom ni tudjem poslu ni poslovanju. Ti si rasiven na sve strane. . kamo srice da ides na ikakve usluge makar i masaze samo bio bi ti zivot ispunjeniji jer bi se druzio s necim zivim osim s mackom. a se najiskrenije nadam da imas nekog da ti pomogne . Mjesto za opustanje i zajebanciju si napravio da se ljudi maknu odavde.Ja prva. Sig sretno ti s ovim svime al ovo nije vise zdrava zajebancija vec je jezivo degutantno i prevrsilo je granicu i crnog humora. A sad je dosta. Postoji ustanova za ovakve a ne forumi.. Nikakvi. Pozz svima
Uglavnom super.mod kao i do sada nemam namjeru biti nešto drugoJooo Patak, imaš kaznicu , pa nisam mogao citati sve bljuvotine od jutros .
Zapali cigicu i placi
Ja sam neaktivanMislim... Kako da objasnim.. Ja to radim (95 posto sa poznatima, ali radim) ali nemam taj nacin zivota, nisam primiskuitetna privatno, imam normalan posao uz ovo,volontiram,politicki ponekad se aktiviram...
Volim.pedagogiju modBio si baniran jer si bio drzak i bezobrazan , a ne zbog toga sto si ti misliš . Isto tako sam te upozorio da ne budes grub prema ženama i primjećujem da si se popravio. Znaci da moje pedagoške mjere djeluju
U Istri večina voli Amsterdam neznam za drugeA jebote, šta su u Istri? Pa u Istri u postotku ima više čakavaca nego u Dalmaciji..
Ljuta OkKo će javit Maserki za Patka?
Kome Pa ja volim Jelenu KarleušuPsihic mu treba dedinitivno...
Jbt mood baš životno.pitanje?Sigily baby , imam jedno istraživačko pitanje za tebe , koliko bi ovaj superman izdržao s tobom ?
Muškarac samo za žene
Muškarac samo za žene 185/92 Masaže Druženja Putovanja Obrijan Sporstke grade mišićav Prostor vas ili moj…www.oglasnik.hr
Opet si nezadovoljan?Ova kod koje sam bio baš i nije nekog izgleda ali barem nije skupa, ali eto i ona počela gurati ovu Sigičinu priču, tj prima samo one koje zna, pouzdane i koji joj odgovoraju. Pa brate mili danas ne možeš ni ući u ovaj sport, to je stvarno
Patak ko Patak ali PatkaŠta nisi rekla da ti je Patak prijatelj.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|