Čovjek treba psihoterapiju, ti budi sexualno- psihološka terapeutkinja čija će terapija uključivat i praktični dioBlokirala sam ga tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovjek treba psihoterapiju, ti budi sexualno- psihološka terapeutkinja čija će terapija uključivat i praktični dioBlokirala sam ga tamo
Ja ima 20 godina ne razgovaram sa njima.Daj ti si iskusniji. Lipe jesu izvanka, iznutra nisu Ti malo detaljnije
Psihic mu treba dedinitivno...Čovjek treba psihoterapiju, ti budi sexualno- psihološka terapeutkinja čija će terapija uključivat i praktični dio
Ma kuzim ja sve to ali npr evo ja ovdje vrtim vec sedam mjeseci zajebanciju po cijele dane, jos dok je ovaj forum imao 2000 clanova, i nikad nikoga nisam uvrijedila na osobnoj razini. Uzvratila jesam, ali uvrijedila nekoga po bilo cemu ili jos gore njegovu obitelj..ja ne znam jel stvarno to tolika nauka, trebamo li biti inteligentni za to? Ili samo normalni ljudi...Ma covjek se samo zajebava
Tanka je granica između vrhunske zajebancije i psihijatrijeMa covjek se samo zajebava
Mene nije uvrijedio ni on ni itko drugi , trebas sam znati dokud s nekim mozesMa kuzim ja sve to ali npr evo ja ovdje vrtim vec sedam godina zajebanciju po cijele dane, jos dok je ovaj forum imao 2000 clanova, i nikad nikoga nisam uvrijedila na osobnoj razini. Uzvratila jesam, ali uvrijedila nekoga po bilo cemu ili jos gore njegovu obitelj..ja ne znam jel stvarno to tolika nauka, trebamo li biti inteligentni za to? Ili samo normalni ljudi...
Ma mene osobno ne moze isto nitko uvrijediti jer jbg.. Sve je transparentno.. Znam tko sam, sto sam, sto mogu a sto ne mogu...necije misljenje je samo misljenje od kojeg ja nemam ni iz dzepa ni u dzep..Mene nije uvrijedio ni on ni itko drugi , trebas sam znati dokud s nekim mozes
To svakako, podrzavam tvoje razmisljanje.Ma mene osobno ne moze isto nitko uvrijediti jer jbg.. Sve je transparentno.. Znam tko sam, sto sam, sto mogu a sto ne mogu...necije misljenje je samo misljenje od kojeg ja nemam ni iz dzepa ni u dzep..
Ali evo primjera radi... Ljudi su se vrijedjali na moju zajebanciju da sam ja "kraljica"...
Znaci, ne samo sto je to ocita zajebancija koju mozes ili prihvatiti ili ne.. Nego cak i da ja za sebe mislim zaista da sam kraljica i da sam najbolja sto to nekoga ima vrijedjati? Ja to mislim za sebe i nisam nekoga uvrijedila time sto mislim ili ne mislim da sam najbolja. Isto tako napadali su me zbog mog nacina rada... Ako nisi moj klijent i ne placas me.. Budimo relani... Sto te briga na koji nacin ja radim, koji su mi kriteriji za klijenta, koga pustam a koga ne...
Hocu reci.. Zaista si ljudi daju svasta za pravo...
šta je s Patkom?...zašto si ga blokirala?....nije me bilo pa nisam u tokuMa mene osobno ne moze isto nitko uvrijediti jer jbg.. Sve je transparentno.. Znam tko sam, sto sam, sto mogu a sto ne mogu...necije misljenje je samo misljenje od kojeg ja nemam ni iz dzepa ni u dzep..
Ali evo primjera radi... Ljudi su se vrijedjali na moju zajebanciju da sam ja "kraljica"...
Znaci, ne samo sto je to ocita zajebancija koju mozes ili prihvatiti ili ne.. Nego cak i da ja za sebe mislim zaista da sam kraljica i da sam najbolja sto to nekoga ima vrijedjati? Ja to mislim za sebe i nisam nekoga uvrijedila time sto mislim ili ne mislim da sam najbolja. Isto tako napadali su me zbog mog nacina rada... Ako nisi moj klijent i ne placas me.. Budimo relani... Sto te briga na koji nacin ja radim, koji su mi kriteriji za klijenta, koga pustam a koga ne...
Hocu reci.. Zaista si ljudi daju svasta za pravo...
Slucaj za psihijatriju... Vrijedja ljude,vrijedja im obitelj...šta je s Patkom?...zašto si ga blokirala?....nije me bilo pa nisam u toku
Nisam primijetio?Slucaj za psihijatriju... Vrijedja ljude,vrijedja im obitelj...
uhhhh.....a onako simpatičan svima do prije par dana....moram pronaći samo mi se neda listatiSlucaj za psihijatriju... Vrijedja ljude,vrijedja im obitelj...
Da li si to dao pass Patku?Nisam primijetio?
Ja listam, nisam nešto naročito čudnog naša. Mislim s Patkom je sve čudno ali na to smo navikli..uhhhh.....a onako simpatičan svima do prije par dana....moram pronaći samo mi se neda listati
mislim da se i ja sjećam....ali sve po zaslugama,kao i u životuZapravo, sjetila sam se lika kojeg sam bas izvrijedjala tu, ispod svakog nivoa i sad me toga sram ali nije bilo bez razloga. Primebil. Dopisivao je komentare na svaku moju izjavu i jedne veceri sam pukla... Bilo je svega... Sad mi je zao..
Da... To su mislim bile najruznije rijeci ikada koje sam nekome napisala, nisam ga vrijedjala osobno jer ga ne poznajem niti njegovu obitelj kao patak ali ipak...mislim da se i ja sjećam....ali sve po zaslugama,kao i u životu
jesi se kad napila sa klijentom kad te posjeti?Da... To su mislim bile najruznije rijeci ikada koje sam nekome napisala, nisam ga vrijedjala osobno jer ga ne poznajem niti njegovu obitelj kao patak ali ipak...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|