Kozjak Dida
Well-known member
Ti bi je napio i pobjegao da ne platiš?jesi se kad napila sa klijentom kad te posjeti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi je napio i pobjegao da ne platiš?jesi se kad napila sa klijentom kad te posjeti?
S Venturom. Ali bas napila... To ne... Zapravo nislim da se nikad nisam bas napila ono, da ne znam di sam, sta radim..jesi se kad napila sa klijentom kad te posjeti?
nisam ni mislio na totalku,hahah....šta voliš cugatS Venturom. Ali bas napila... To ne... Zapravo nislim da se nikad nisam bas napila ono, da ne znam di sam, sta radim..
prokljuvio si meTi bi je napio i pobjegao da ne platiš?
Ipak si ti Hobin prikaprokljuvio si me
Hobo je moj Hajdukovac,moramo biti dobri....dok ne postane nepristojan prema SigIpak si ti Hobin prika
Kako stojiš kod Sig?Hobo je moj Hajdukovac,moramo biti dobri....dok ne postane nepristojan prema Sig
ne kužim pitanje?Kako stojiš kod Sig?
Sigily baby , imam jedno istraživačko pitanje za tebe , koliko bi ovaj superman izdržao s tobom ?Ti bi je napio i pobjegao da ne platiš?
Sorry kozjak , pitanje je za SigySigily baby , imam jedno istraživačko pitanje za tebe , koliko bi ovaj superman izdržao s tobom ?
Muškarac samo za žene
Muškarac samo za žene 185/92 Masaže Druženja Putovanja Obrijan Sporstke grade mišićav Prostor vas ili moj…www.oglasnik.hr
Sve ok, imam ja pajser ispod sica za ovakve supermene zlu ne trebalo.Sorry kozjak , pitanje je za Sigy
Evo samo da vidimSigily baby , imam jedno istraživačko pitanje za tebe , koliko bi ovaj superman izdržao s tobom ?
Muškarac samo za žene
Muškarac samo za žene 185/92 Masaže Druženja Putovanja Obrijan Sporstke grade mišićav Prostor vas ili moj…www.oglasnik.hr
Ajoooj prvo je gadan a potom zivi na racun zena... Ne pali me to..Evo samo da vidim
Ne volim tako narokane ko balun, umjetanEvo samo da vidim
I sta bi ja sad trebala? Ne kuzim?Sig može komentar na listu? Ako maknemo ženski spol, one koji su ti već u kontaktima ostali su Marijole i Mozart. Marijola ne zanimaš i samo je Mozart ispred mene. Što mi je raditi?Pogledajte prilog 1311
Koktelenisam ni mislio na totalku,hahah....šta voliš cugat
hm.....šta da smućkam?Koktele
Cuba libre, Cosmopolitan, pina colada...hm.....šta da smućkam?
ne kužim se u to....to je jedan mješung ili?.....gdje nabaviti?Cuba libre, Cosmopolitan, pina colada...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|