A imam, mogu doć te jeba?,Valjda će ova vakcina više profunkcionirati?Ne vjerujem.. Onda po tome bi ti imao moj broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam, mogu doć te jeba?,Valjda će ova vakcina više profunkcionirati?Ne vjerujem.. Onda po tome bi ti imao moj broj
Oče nam dati obojici za 300 eura?Gledam Kristalnu na nekom klipu i stvarno je zgodna u licu....
Ajde dokazi... Kako pocinje sa kojom mrezom 091,099,098,097A imam, mogu doć te jeba?,Valjda će ova vakcina više profunkcionirati?
Neće ona od pričanja ni primjetiti da smo se zamijenili...Oče nam dati obojici za 300 eura?
A jebote, šta su u Istri? Pa u Istri u postotku ima više čakavaca nego u Dalmaciji..Nije moguce jer Hobo je cakavac... A patak je iz Istre
Ali ne pisete istoA jebote, šta su u Istri? Pa u Istri u postotku ima više čakavaca nego u Dalmaciji..
Daj ajmo to stvarnoNeće ona od pričanja ni primjetiti da smo se zamijenili...
Nitko ne piše kao PatkaAli ne pisete isto
Ne želim iznositi privatne podatke jedne dameAjde dokazi... Kako pocinje sa kojom mrezom 091,099,098,097
A blefirasNe želim iznositi privatne podatke jedne dame
Ok, 091A blefiras
Jok..Ok, 091
Eee ali ja ne kuham jbg...https://www.24sata.hr/show/simona-kuham-muzicu-ne-idemo-u-restorane-zahvalna-sam-bogu-na-daru-domacice-760181?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=760181&utm_campaign=24sata Facebook status&fbclid=IwAR1PnYrWkWfnOoo-w89t0up5AQ8Is6a9PQCsqOBiUPc8cE640IGgbZLHQWs
Ovako ćeš i ti sisata, domaćica i vjerna supruga, redovita na misi ..
Ali Sig je svjetlosnim godinama udaljena od Simone po inteligenciji...https://www.24sata.hr/show/simona-kuham-muzicu-ne-idemo-u-restorane-zahvalna-sam-bogu-na-daru-domacice-760181?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=760181&utm_campaign=24sata Facebook status&fbclid=IwAR1PnYrWkWfnOoo-w89t0up5AQ8Is6a9PQCsqOBiUPc8cE640IGgbZLHQWs
Ovako ćeš i ti sisata, domaćica i vjerna supruga, redovita na misi ..
Kuhat ćeš...Eee ali ja ne kuham jbg...
Je, ali imaju istu krajni cilj, muž, djeca, i tako.Ali Sig je svjetlosnim godinama udaljena od Simone po inteligenciji...
Nemam.... Probala sam jednom nije islo, i zakljucila da sam rodjena da zivim slobodno...Je, ali imaju istu krajni cilj, muž, djeca, i tako.
Tesko...Kuhat ćeš...
Pa za Sig nisam baš siguran. Mislim da želi živjeti kako ona hoće a ne po nekim šprancama.Je, ali imaju istu krajni cilj, muž, djeca, i tako.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|