Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nista ko ne bude tako cu i ja kvart zidic pivaA sumnja, ja san ti na Puje pa samo od nevolje iden do grada..
Ma ne tvoj, njega imam. Nego od purgerice.Nema ga. Mislila veceras ga nagraditi slikama svakakvim a samim time i otkriti broj al eto ... Ne moze on cekati nego djavle mora tirat
A imas hah dobro bilo bi cudno da nemasMa ne tvoj, njega imam. Nego od purgerice.
Ajme, nije me bilo par dana a ono 150 novih stranica, pa tko će to popratiti.....Oldieeeee.....
A jbg...... Patak je u elementu... Samo preskoci patkaAjme, nije me bilo par dana a ono 150 novih stranica, pa tko će to popratiti.....
Patak, o čemu je ova cijena, Elon Musk prodaje mjesto za putovanje u svemir????Ako nagradi cjena skače 3 Bitcoina
Preskočim ti siseA jbg...... Patak je u elementu... Samo preskoci patka
Samo preskoči, tako ja nakon GO nađem 1500 mailova i sve izbrišem...ako je bitno poslat će opetAjme, nije me bilo par dana a ono 150 novih stranica, pa tko će to popratiti.....
Ima moj broj telefona...Patak, o čemu je ova cijena, Elon Musk prodaje mjesto za putovanje u svemir????
Da fali sisa u svemiruPatak, o čemu je ova cijena, Elon Musk prodaje mjesto za putovanje u svemir????
Patak ima broj od Sig, izvjesio je cijenu...ajde sruši mu jePatak, o čemu je ova cijena, Elon Musk prodaje mjesto za putovanje u svemir????
Grijat ce se cijelu iducu zimu na njegaIma moj broj telefona...
Auuuu, ovdje je opet žestoko!!!!!Preskočim ti sise
Pomalo.... Pomislio je da to paliAuuuu, ovdje je opet žestoko!!!!!
Da li to Patak pokušava preuzeti Marijolovu retoriku????
Ima žena nema broja...Pa ima mog broja i na crnom trzistu....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|