old&ugly
Well-known member
Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????Pa ima mog broja i na crnom trzistu....
Koja mu je danas cijena 35-36000$$$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????Pa ima mog broja i na crnom trzistu....
Broj platis za pare s kojima kasnije jebes cijeli zivotJeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????
Tako i ja, i mene je prevario...Laku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene
Hej maserka, pa ima žešćih serija...Laku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene
Pravo dobra investicija, za objesit se...Platis broj i onda skuzis da me ne mozes dobiti jer su meni blokirani pozivi sa svih brojeva koji nisu u imeniku
Svrati na wapLaku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene
57 000Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????
Patak vidim ima broj i od Sigi i MST, znači još mu nedostaje samo od Ane!!!!!Svrati na wap
Nema od MST... Nije mu dala... A ja dala za okladu... A onaj s kim sam se kladila nestaoPatak vidim ima broj i od Sigi i MST, znači još mu nedostaje samo od Ane!!!!!
Koja pjena i magla, a kad se raziđe bit će plača i suza.....57 000
Okrećen se Sombiju, mislim da je mekši od ovog pazinskog puranaPlatis broj i onda skuzis da me ne mozes dobiti jer su meni blokirani pozivi sa svih brojeva koji nisu u imeniku
Nemoj reći da je moj kolega u pitanjuNema od MST... Nije mu dala... A ja dala za okladu... A onaj s kim sam se kladila nestao
Mislim da se ni na toj adresi "nećeš vode napiti"Okrećen se Sombiju, mislim da je mekši od ovog pazinskog purana
A daNemoj reći da je moj kolega u pitanju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|