Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vidim samo mu je SiGy slaba točka i ribički priborPratim ga malo duže tako mislim da mu znam slabu točku...
Jbg otet ce me trazit okupninu i s tim parama kupit brojKoliko vidim samo mu je SiGy slaba točka i ribički pribor
Ne zovi zlo - doći će samo!!!!!Jbg otet ce me trazit okupninu i s tim parama kupit broj
Ima logike, samo obzirom da je patak stavio cijenu 3 bita, neće ni sombi tek tako pristati na štap, pa makar i vrhunski...A ja na moru, prvog švabu sa štapom od 2000 € klepim po tikvi i gurnem da se okupa...daće mi Sombi i mobitel tako da preskočim ove neke điđi miđi blokade
A jel vibrira?Ali ljudi meni n e zvoni telefon
Neće imat izbora ili mob sa brojem ili će morati u bračno savjetovališteIma logike, samo obzirom da je patak stavio cijenu 3 bita, neće ni sombi tek tako pristati na štap, pa makar i vrhunski...
Što ti je????A jel vibrira?
Eeee......Što ti je????
Ima SiGy luger za to!!!!! I to luger velikog kalibra
Ko plaća otkup, Marijole? Ventura? Mod?Jbg otet ce me trazit okupninu i s tim parama kupit broj
Po Marijolu cu ostarit u zatvoru... Tako da.. ModKo plaća otkup, Marijole? Ventura? Mod?
Gospodin s cvijećem i bombonijerom, ova trojica... teškoKo plaća otkup, Marijole? Ventura? Mod?
Bas...Gospodin s cvijećem i bombonijerom, ova trojica... teško
Možda Ventura ako nije popio svu rakiju!!!!Gospodin s cvijećem i bombonijerom, ova trojica... teško
3 bita... Ma mos mislitMožda Ventura ako nije popio svu rakiju!!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|