Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji mu onu nakazu nasu na instaZnaci na silikon se dize patku piso ... Sad mi i nije zao toliko
Vec je trazioVeca prevara nego fake oglasi u plavom..sad samo cekam jos da bon zatrazi
Hahaha a njega bi napalila ta .... Silikoni hijaluroni plasticica mandarinice.... Ja to ne mogu opet pogledati taman mi se slegla veceraPosalji mu onu nakazu nasu na insta
I kvarc ten lokalnog dimnjacaraHahaha a njega bi napalila ta .... Silikoni hijaluroni plasticica mandarinice.... Ja to ne mogu opet pogledati taman mi se slegla vecera
Naravno dvije udice... Zasto bi se samo jedna riba ulovila nego na dvi strane triba ...eee moj patak nesrico nevjerna
Slika govori tisucu rijeciNaravno dvije udice... Zasto bi se samo jedna riba ulovila nego na dvi strane triba ...eee moj patak nesrico nevjerna
Sam se izdaje nevjerno hocu rec nesvjesnoSlika govori tisucu rijeci
Plitak je kao plitki potokSam se izdaje nevjerno hocu rec nesvjesno
Evo poceo se opet furat na romantiku...
Prevrtljiv ,obmanjljiv,nevjeran,zensaros,cicaros i drka dok ja placemPlitak je kao plitki potok
Bolje da drka nego da jebe... Ako cemo realno...Prevrtljiv ,obmanjljiv,nevjeran,zensaros,cicaros i drka dok ja placem
To je za tebe romantican,mene vise nece prevariti .Evo poceo se opet furat na romantiku...
Drugo sve stoji....Bolje da drka nego da jebe... Ako cemo realno...
Sanjat ces sise od kristine mandarine
I ima "dobar" ukusSanjat ces sise od kristine mandarine
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|