maserkasplit
Well-known member
Pazi da ti ne upadne musica u usta dok zijevasZjevam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi da ti ne upadne musica u usta dok zijevasZjevam
Kad neče sisa jbgPazi da ti ne upadne musica u usta dok zijevas
odi spavatiSig si pripremila još čekam na wapu
Jbg patak nisam te mogla docekati i svrsila sam sama, dirajuci seKrajnje neozbiljne?
Ti odi popit jedan paracetamol da ti skine temp jer sise podižu jošodi spavati
A kako drukčijeJbg patak nisam te mogla docekati i svrsila sam sama, dirajuci se![]()
?Posalji mu molim te vise , ovoliko ni mene nije trazio i nagovarao ipak si mu napetija
Bezveze sam kupovala kosaru za zaspat zagrljeni ,i bojala zidove da ga napali miris friske piture u Splitu .. kad digne kredit ipak ce krenit za Zagreb![]()
Posalji mu molim te vise , ovoliko ni mene nije trazio i nagovarao ipak si mu napetija
Bezveze sam kupovala kosaru za zaspat zagrljeni ,i bojala zidove da ga napali miris friske piture u Splitu .. kad digne kredit ipak ce krenit za Zagreb![]()
Nista upitnici ni Č ni Ć ovaj put smo finito
Zar nemas srca,Sig ne plači samo ti pošalji na wap hihi
Sad možeš se slobodno beep hihiNista upitnici ni Č ni Ć ovaj put smo finito![]()
Nemam samo errkcijuZar nemas srca,![]()
Ima ... ispod pupka mu je ,radi na slike sisa samoZar nemas srca,![]()
Morat češ drugu Patku nači ima ih uh samo birajNista upitnici ni Č ni Ć ovaj put smo finito![]()
Hvala uzet cu to odmah ujutro u obzir da nadoknadim sto sam se cuvala za tebe.. cak cu se i rano dignutiSad možeš se slobodno beep hihi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|