maserkasplit
Well-known member
Nee jos .. Bobo bi bio razocaran da ga netko tako brzo opegla.. to se pomalo cili dan .. na poslu.. kuci..u wc u kafica... Nema priseNeee.... Reci mi jesi svrsio vec ili ti je jos dignut?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nee jos .. Bobo bi bio razocaran da ga netko tako brzo opegla.. to se pomalo cili dan .. na poslu.. kuci..u wc u kafica... Nema priseNeee.... Reci mi jesi svrsio vec ili ti je jos dignut?
Čekam tvoje na wapu priloži.i nožne od maserke hihiRekao si mi poslati kurac u erekciji
Uvijek si spreman... Samo ga izvadisNee jos .. Bobo bi bio razocaran da ga netko tako brzo opegla.. to se pomalo cili dan .. na poslu.. kuci..u wc u kafica... Nema prise
Nisu svi perverznjaci ka ti da ga vade na prvu sliku od sisa ... I romantiku si ubio sve otislo u k ...Hihi Večini koji sad čitaju je vjerovatno hihi
Romantiku glumi na fejsuNisu svi perverznjaci ka ti da ga vade na prvu sliku od sisa ... I romantiku si ubio sve otislo u k ...
Ne moze . Obrisat cu ih kad si nevjeranČekam tvoje na wapu priloži.i nožne od maserke hihi
Jedna crna visoka. Vidili smo se par puta, nekako je nisam uspio pitat za piće a svidja mi se full. Rekao bi da se i ha njoj svidjam po njenom govoru tijela, zapravo znam jer je pitala moju poznanicu jesam li oženjen. Znam di radi, sad se pitam kako da je vidim da ne ispadne stalkerski? Radi u trgovačkom centru .
Bolje na fejsu neg ka ti na forumuRomantiku glumi na fejsu
ZjevamNe moze . Obrisat cu ih kad si nevjeran
Ili teretaniBolje na fejsu neg ka ti na forumu
Samo frikovi su mi uvijek dolazili na posaoJedna crna visoka. Vidili smo se par puta, nekako je nisam uspio pitat za piće a svidja mi se full. Rekao bi da se i ha njoj svidjam po njenom govoru tijela, zapravo znam jer je pitala moju poznanicu jesam li oženjen. Znam di radi, sad se pitam kako da je vidim da ne ispadne stalkerski? Radi u trgovačkom centru .
jebote. koji ti je k. idi do nje i pitaj .idemo k tebi ili meni?Jedna crna visoka. Vidili smo se par puta, nekako je nisam uspio pitat za piće a svidja mi se full. Rekao bi da se i ha njoj svidjam po njenom govoru tijela, zapravo znam jer je pitala moju poznanicu jesam li oženjen. Znam di radi, sad se pitam kako da je vidim da ne ispadne stalkerski? Radi u trgovačkom centru .
Hahahh da mi tako netko dode na poslu zvala bi muriju....jebote. koji ti je k. idi do nje i pitaj .idemo k tebi ili meni?
Pa kako da je onda vidim???Samo frikovi su mi uvijek dolazili na posao
Preko fejsa i instagrama kao sav normalan svijetPa kako da je onda vidim???
Pa ja ti iskreno rekla....Nema koristi od tebe SiG, odoh spavati i sanjar marinu..
NemaPreko fejsa i instagrama kao sav normalan svijet
Dodji nesto kupit kao.. ovisi sad di radi oko cega ( nemoj rec di molim te )ako je nesto sto nije neobično da si dosa kupiti..zapocni bezveze neku zafrkanciju pitaj jel umorna ..ne znam neobavezno cavrljanje , a onda pokusaj nekako doc do broja na neku foru ...dalje je lakoJedna crna visoka. Vidili smo se par puta, nekako je nisam uspio pitat za piće a svidja mi se full. Rekao bi da se i ha njoj svidjam po njenom govoru tijela, zapravo znam jer je pitala moju poznanicu jesam li oženjen. Znam di radi, sad se pitam kako da je vidim da ne ispadne stalkerski? Radi u trgovačkom centru .
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|