Patak
Well-known member
Sve znašIma ... ispod pupka mu je ,radi na slike sisa samo ... Tragedija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve znašIma ... ispod pupka mu je ,radi na slike sisa samo ... Tragedija
Ovaj put cu tigra naci ,Patke su prevrtljive vidim..Morat češ drugu Patku nači ima ih uh samo biraj
NamasteHvala uzet cu to odmah ujutro u obzir da nadoknadim sto sam se cuvala za tebe.. cak cu se i rano dignuti
BujrumOvaj put cu tigra naci ,Patke su prevrtljive vidim..
Ocekivanoznači pukla ljubav
Nema na čemuI drugi put
Ma pusti nezahvalnika.... Izdrkao na sise i sad kao da je ne znam sta...nije zasluzioSad cu samo sig slati svoje gole slike ,vidim ja da to patke ne cijene a mislila mu danas zatrpati whatsup sisama i guzicama i stopalima
Ne zna ga drzati mirno ni par sati dok se ja okrenem odma hop .. a sve bi mu dala samo da se strpio malo ... Al ne... Nego ga djavli spopali ...Ma pusti nezahvalnika.... Izdrkao na sise i sad kao da je ne znam sta...nije zasluzio
Ma prevara... Pun sebe....Ne zna ga drzati mirno ni par sati dok se ja okrenem odma hop .. a sve bi mu dala samo da se strpio malo ... Al ne... Nego ga djavli spopali ...
Znaci na silikon se dize patku piso ... Sad mi i nije zao toliko
Veca prevara nego fake oglasi u plavom..sad samo cekam jos da bon zatraziMa prevara... Pun sebe....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|