Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak se ne takmiči hihimislim da cemo se borit za splićanku , biraj bela ili poker
evo danas avokado na akciji , kom 5 kuna znači kod tebe kad dolazim ne nosim kavu i čokoladu ...nego papaju , bajeme , pistachio itd
Patak je instutucija samo za sebePatak se ne takmiči hihi
Hvala Frendice mojaPatak je instutucija samo za sebe
Di je na akciji kako ja za to ne znammislim da cemo se borit za splićanku , biraj bela ili poker
evo danas avokado na akciji , kom 5 kuna znači kod tebe kad dolazim ne nosim kavu i čokoladu ...nego papaju , bajeme , pistachio itd
Moze ljubavi samo obicne al nakon sto mi ti posaljes razliku nadoknade koje pokrivaju neobicne ,pa cemo ja i ti odjahati u sutonNeka bude samo obična masaža ljubavi a drugo nek si obavi sam kuči vrijedno moje medeno
Patka ne mereš pobijediti, jedino Patak može poraziti samog sebe.Patak se ne takmiči hihi
Ravnozemljaš hihiPatak je instutucija samo za sebe
evo od jučer u kauflandu , inače je preko deset kunaDi je na akciji kako ja za to ne znam
Neka on je platioMoze ljubavi samo obicne al nakon sto mi ti posaljes razliku nadoknade koje pokrivaju neobicne ,pa cemo ja i ti odjahati u suton
Hvala na infoevo od jučer u kauflandu , inače je preko deset kuna
Ja taman na Ravnim Njivama u Kauflanda, kolko da uzmem?Hvala na info
Icu sutra po avokado po zalihe,nemoj sve pokupovat.. danas mi triba samo kokos za raw kuglice radim ih popodneJa taman na Ravnim Njivama u Kauflanda, kolko da uzmem?
Patak je siguran?Patak se ne takmiči hihi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|