maserkasplit
Well-known member
Zar nije lipse oprat zube a ne se zvakama trpati trosit ih bezvezePa ljubavi orbit češ mi kupiti i maskicu kad vodimo ljubav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije lipse oprat zube a ne se zvakama trpati trosit ih bezvezePa ljubavi orbit češ mi kupiti i maskicu kad vodimo ljubav
Ljubavi za tebe i umjetne zube stavim samo da budeš moja ljubaviZar nije lipse oprat zube a ne se zvakama trpati trosit ih bezveze
To je za tvoje dobro da izvucem od tebe samo najbolje ,ako popustim ces se razbahatiti a di smo onda. ...Tako si zahtijevna ljubavi?
Moraš malo progledat kroz prste pa valjda znaš da nisam Savršena Patka vidiš kako Patak ne postavlja uvjete On te voli iz dubine duše i srcaTo je za tvoje dobro da izvucem od tebe samo najbolje ,ako popustim ces se razbahatiti a di smo onda. ...
Vidim. Zato ja sad iden radit jer ne kupuju se japanke i krstarenja i bicikle od ljubaviMoraš malo progledat kroz prste pa valjda znaš da nisam Savršena Patka vidiš kako Patak ne postavlja uvjete On te voli iz dubine duše i srca
Neka bude samo obična masaža ljubavi a drugo nek si obavi sam kuči vrijedno moje medenoVidim. Zato ja sad iden radit jer ne kupuju se japanke i krstarenja i bicikle od ljubavi
Oćeš reći da si krezubLjubavi za tebe i umjetne zube stavim samo da budeš moja ljubavi
Da vidiš sad.imaš.više šanse kod maserkeOćeš reći da si krezub
mislim da cemo se borit za splićanku , biraj bela ili pokerTi si moja ljubav života
evo danas avokado na akciji , kom 5 kuna znači kod tebe kad dolazim ne nosim kavu i čokoladu ...nego papaju , bajeme , pistachio itdAl ja trazim vegana nekog kad mu uvalim jezik u usta da ne smrdi po piletini i cevapima nego na avokado ...
Složi rečenicu:mislim da cemo se borit za splićanku , biraj bela ili poker
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|