Patak
Well-known member
Sastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavilaPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavilaPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Ni za japanke jos kredit nece digne pa makar one iz second handa a drugi mi i avokado kupuju ... Nemam komentara ....skrtacPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Jel ovo pao selfie neki
Pa majku mu... Dode, iskesira hiljadu evra, odvede u kupovinu, napravi veceru i jebe cijelu noc...Ni za japanke jos kredit nece digne pa makar one iz second handa a drugi mi i avokado kupuju ... Nemam komentara ....skrtac
Hbg nije fejsbukJel ovo pao selfie neki
Laže đubre, 13 kuna komIcu sutra po avokado po zalihe,nemoj sve pokupovat.. danas mi triba samo kokos za raw kuglice radim ih popodne
Patak je doživotni jebač hihiPa majku mu... Dode, iskesira hiljadu evra, odvede u kupovinu, napravi veceru i jebe cijelu noc...
Pa jel tako tesko to za zapamtit patak??
Č i ć, kao i znakovi interpunkcije bit će najteži izazov, slutimSastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavila
Dobro je nije trčanje i vježbanjeČ i ć, kao i znakovi interpunkcije bit će najteži izazov, slutim
u metropoli je 5 kuna , kod tebe valjda dodatak na transportLaže đubre, 13 kuna kom
Tel: 064/677-677
|
|
|