Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili planiraju revolucijuPrazna birtija.svi u shopingu?
Radno patak kad mi ti neces dignes kredit za shoping da kupim japankePrazna birtija.svi u shopingu?
Ljubavi ti bi me kreditno uništila a jedeš salatu hm?Radno patak kad mi ti neces dignes kredit za shoping da kupim japanke
Skupa je soja i tofu i mlijeko od bademaLjubavi ti bi me kreditno uništila a jedeš salatu hm?
Pa troši na cipele i torbice kao prava žena Radje gladna nego nesredjenaLjubavi ti bi me kreditno uništila a jedeš salatu hm?
Čak i najskuplji kruh jedeš?Skupa je soja i tofu i mlijeko od badema
Ne. Sama kruh napravim od integralnog brasna sa chiom, jednom tjedno ne volim ga puno,nego da se nadje ako bas nesto na brzinu iden pojestiČak i najskuplji kruh jedeš?
Eto ti ih onda kuci ih nosiIzgleda da su još mesožderke najnormalnije hm?
Ti si moja ljubav životaNe. Sama kruh napravim od integralnog brasna sa chiom, jednom tjedno ne volim ga puno,nego da se nadje ako bas nesto na brzinu iden pojesti
Jel sigurno dan za čiščenje po kuči?Danas samo nas dvije radimo
Al ja trazim vegana nekog kad mu uvalim jezik u usta da ne smrdi po piletini i cevapima nego na avokado ...Ti si moja ljubav života
I meni se ciniDanas samo nas dvije radimo
Pa ljubavi orbit češ mi kupiti i maskicu kad vodimo ljubavAl ja trazim vegana nekog kad mu uvalim jezik u usta da ne smrdi po piletini i cevapima nego na avokado ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|