Pa stisnite se maloIdemo sad... Kasno je, zima na terasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stisnite se maloIdemo sad... Kasno je, zima na terasi
Razvali Venty ,))Ne, vec je slozeno... Samo trrba lec
Isli smo na kavu.... Btw sta je sa patkom i maserkom, nije mu valjda oprostila????Pa stisnite se malo
Ja doma pozivam samo zakonitog muza, nikoga drugogRazvali Venty ,))
Je, je. Kupio patka jednosmjernu kartu za StIsli smo na kavu.... Btw sta je sa patkom i maserkom, nije mu valjda oprostila????
Kako to, zar nema samopostovanje masekaJe, je. Kupio patka jednosmjernu kartu za St
Pusti ti maserku i patka.. budi drug pa bar popusi Venturici.. zasluzio je ,)))Kako to, zar nema samopostovanje maseka
Ode Ventura.... Drugovi si ne pusePusti ti maserku i patka.. budi drug pa bar popusi Venturici.. zasluzio je ,)))
Drugovi ne aLi drugarica uvijek moze...Ode Ventura.... Drugovi si ne puse
Sta ti mislis da meni fali sex u zivotu ili sta? Jedva docekala da netko konacno ne jebeDrugovi ne aLi drugarica uvijek moze...
Ne treba, hvala svejedno.Ajde posalji mi model tenisica koje hoces... Ja sam drug.
To ti iz vlastitog iskustva? i bilderi moraju raditi da bi stekli misice, ako se ne pumpaju stroidimaViruj mi da teratana/fitness nije priprema za napore, štoviše. Nabildani su znatno manjih radnih sposobnosti od nenabildanih, oni ne mogu raditi ama baš nikakvi fizički posao, ostaju bez daha za 2 min. Jednostavno treba mnogo krvi i kisika za servisirati njihove mišićei tijelo im ne može izdržavat napore. Doduše oni i ne rade..
Uskoro završavam pa ču kokice napravitiSta se radi, jebete l sta?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|