Virujem, ali mene nije briga. Možda je Patka briga jer se radi o ženi njegovog života?!? Nego, jeli odgovaraš i one koji su te jebali?Sve vas ogovaram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Virujem, ali mene nije briga. Možda je Patka briga jer se radi o ženi njegovog života?!? Nego, jeli odgovaraš i one koji su te jebali?Sve vas ogovaram...
Bilo bi cudno da to ne raditeVi nemate pojma da vas nas dvije sve redom komentiramo u pp...
Nista ruzno, nista ruzno....samo komentiramoVirujem, ali mene nije briga. Možda je Patka briga jer se radi o ženi njegovog života?!? Nego, jeli odgovaraš i one koji su te jebali?
Malo morgenNema nista od patka dok ne napravi fejs pa cemo skupa gledati lijepe decke
Ne mi neznamo da žene tračajuVi nemate pojma da vas nas dvije sve redom komentiramo u pp...
MislišPatak, sigurno ova guzata sisoljka piše Maserki u pp kontra tebe!!
A za sta sluzi ovaj forum ako muskarci ne tracajuNe mi neznamo da žene tračaju
Dobro pitanjeA za sta sluzi ovaj forum ako muskarci ne tracaju
Garant, vidiš i da javno poziva Maserku da se ne pomiri s tobom.Misliš
Ja sam naučen da sam uvijek u krivu tako da onoGarant, vidiš i da javno poziva Maserku da se ne pomiri s tobom.
I ti primjetio?ovaj hobo ne može bez maserke.
Tako je Patak...kazi joj...Da napravi.fejs haha samo ti uživaj gledajuči
Ne znam baš da ima 50 godina, tih dana sam regularno bio s jednom u 50- ima, npr sise su joj toliko lipše i mladje izgledale od Silvijinih koje su bile skroz smeružane. Doduše pušing, rimming i svršavanje Direkt u grlo su stvarno vrh!!!Ovi se vec drugi dan zamaraju s tim koga prima Silvia od 50 godina...
nedaj je patakI ti primjetio?
Ma bogati vidi ti njeTako je Patak...kazi joj...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|