Sisata i guzata
Well-known member
Odsad cu na ovom forumu prikazivati pravu sebe...Uskoro završavam pa ču kokice napraviti
Tako da... Idem doma piti kavu na balkonu, maziti macku i to je nesto najlijepse ikada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odsad cu na ovom forumu prikazivati pravu sebe...Uskoro završavam pa ču kokice napraviti
Nema nista od patka dok ne napravi fejs pa cemo skupa gledati lijepe deckeKako to, zar nema samopostovanje maseka
Ne, sve su nas odjebaleSta se radi, jebete l sta?
Koja jebem ti posalji ako uspijes link sutra u privatMaserka sjetila sam se sta si pricala o plasticnim operacijama majko mila nakon ovoga sto vidjeh necu moci spavat 10 noci koliko je djevojka unakazena...
A samo treba imati stila, kao i u svemu u zivotu
Ee pa kazem ti ja,.... A Mare me lagao da ste se pomiriliNema nista od patka dok ne napravi fejs pa cemo skupa gledati lijepe decke
Ajde saljemali na svoju odgovornostKoja jebem ti posalji ako uspijes link sutra u privat
Bolno je za gledatiAjde saljemali na svoju odgovornost
S Ventijem na kauču?Moram kuci krevet mi je stigao
Ne... Sa mackomS Ventijem na kauču?
Da, da....ideš sutra u dubrovnik?
samo pali vatru hahahVi nemate pojma da vas nas dvije sve redom komentiramo u pp...
Ti nemaš pojma da meni taj podatak znači hmkmhm, pa ništaVi nemate pojma da vas nas dvije sve redom komentiramo u pp...
Sve vas ogovaram...Patak, sigurno ova guzata sisoljka piše Maserki u pp kontra tebe!!
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|