Patak
Well-known member
Ja sam kući Sig uživam u životu?Ali ona nije skitnica heej... Ti si skitnica a ona je skitnica jer si ti skitnica... Kuzis? Ne, jel da?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kući Sig uživam u životu?Ali ona nije skitnica heej... Ti si skitnica a ona je skitnica jer si ti skitnica... Kuzis? Ne, jel da?
Nkad neces shvatit jbgZajebi tu filozofiju to možeš 300 spartanaca brifirat u inbox
Ratuj ti sa svojim spartancimaNkad neces shvatit jbg
Ali TI SI TAJ KOJI BJEZIS OD SEBE!!!Oni koji odlaze bježe od sebe jbg ako ti je muškarac samo komad mesa
Opet.mi neke Ana bučević fore prodaješAli TI SI TAJ KOJI BJEZIS OD SEBE!!!
Ventura lajkuj mi neki post jebem mu zivotOpet.mi neke Ana bučević fore prodaješ
Ajde super... Ali eto...tako ce bit dok ne osvijestis to u sebiSig nisu muški tolike budale da se morate opravdavati kužumo mi
Poradi na sebi puno srećeAjde super... Ali eto...tako ce bit dok ne osvijestis to u sebi
Ko bi to kad puno pišeš. A i ti previše lajkaš neke gluposti.Ventura lajkuj mi neki post jebem mu zivot
Ali TI moras radit na sebi... Razumijes? Kako ti nije jasno da je taj tvoj ponos razlog sto si jos solo?Poradi na sebi puno sreće
Otvori se prema njoj...Ali TI moras radit na sebi... Razumijes? Kako ti nije jasno da je taj tvoj ponos razlog sto si jos solo?
Evo ovo sam mu dobro reklaKo bi to kad puno pišeš. A i ti previše lajkaš neke gluposti.
Da sam opet htio skitnicu uzeo bi je odavno same takve dođu sorry nisam rent a kuracAli TI moras radit na sebi... Razumijes? Kako ti nije jasno da je taj tvoj ponos razlog sto si jos solo?
Ti ces dignuti kredite pa cemo kupit nove prozorepa mogao sam i ja ali ako i prozori propuštaju vodu ?
Ti si skitnicaDa sam opet htio skitnicu uzeo bi je odavno same takve dođu sorry nisam rent a kurac
Ali ti je volis... A ne boris se za nju nego je udaljavas radeci glupostiMeni je super Sig
Spusti se na zemlju izvadi kamenčić iz cipeliceTi si skitnica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|