Patak
Well-known member
Opet kriv ja ma nemoguče OpetAli ti je volis... A ne boris se za nju nego je udaljavas radeci gluposti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet kriv ja ma nemoguče OpetAli ti je volis... A ne boris se za nju nego je udaljavas radeci gluposti
Jel se to svađaš s PatkomEvo ovo sam mu dobro rekla
A jos malo pa ni ja necu smjeti lajkati gluposti dobit cu zabranuAli ti je volis... A ne boris se za nju nego je udaljavas radeci gluposti
Maštaj o tomeTi si skitnica
Pametuje maloJel se to svađaš s Patkom
Pa nego s kim?Jel se to svađaš s Patkom
Onaj razgovor u pp od prije neku vecer mi je posluzio kao inspiracijaA jos malo pa ni ja necu smjeti lajkati gluposti dobit cu zabranu
Nisam to očekivaoPa nego s kim?
Zasto?Nisam to očekivao
Treba se olakšati pa na Patka no ok ja ču potegnuti vodu poslije sve5Nisam to očekivao
Ja? Tebe? Zamijenila?? Nikad!Sig možda si me zamijenila za bivšeg pa pokušavaš profurati drugome osjecaj nekakve krivice Već viđeno
Pogodjeno Ž,Č ,Š Đ ,iden ti na pumpu po sladoledSig možda si me zamijenila za bivšeg pa pokušavaš profurati drugome osjecaj nekakve krivice Već viđeno
Je u pitanju loš dan ili voliš trenutno ostaviti neki teret onako profurati na mene nešto te muči iliJa? Tebe? Zamijenila?? Nikad!
Snjeguljica lučka može i cigarete mi kupiPogodjeno Ž,Č ,Š Đ ,iden ti na pumpu po sladoled
Bili ste dobri.Zasto?
Ma dobri smo, al moram mu reci sto mu ne valja. Volimo se patka i jaBili ste dobri.
i dalje smo ali profurati svoj uteg na mene no noBili ste dobri.
Pametan siJe u pitanju loš dan ili voliš trenutno ostaviti neki teret onako profurati na mene nešto te muči ili
Koje pusis patakSnjeguljica lučka može i cigarete mi kupi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|