Patak
Well-known member
Možda zapravo govoriš o sebi pa si pobrkala lončiće događa seMa dobri smo, al moram mu reci sto mu ne valja. Volimo se patka i ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda zapravo govoriš o sebi pa si pobrkala lončiće događa seMa dobri smo, al moram mu reci sto mu ne valja. Volimo se patka i ja
Jel triba i kondome imas li kakve planove veceras jos iliKoje pusis patak
Pa i ti si apsolutnoPametan si
Jebem bez kondoma samo nisam kovidanJel triba i kondome imas li kakve planove veceras jos ili
A tako i na mene s tim oglasima koje navodno stavlja.i dalje smo ali profurati svoj uteg na mene no no
Pall mall plavi kratkiKoje pusis patak
... kratki... Bolje da nisam ni pitalaPall mall plavi kratki
Ma ok nema ljutnje ali nisam u zoni sumraka izašao sam od tih beskrajnih optuživanja itd itd itdA tako i na mene s tim navodnim oglasima koje stavlja.
Cuj navodno... Pa stavljam ga...A tako i na mene s tim oglasima koje navodno stavlja.
opet nešto ne valja opet kriv ili?... kratki... Bolje da nisam ni pitala
Izasao sam iz zone sumraka i optuzivanjaMa ok nema ljutnje ali nisam u zoni sumraka izašao sam od tih beskrajnih optuživanja itd itd itd
A zašto?Cuj navodno... Pa stavljam ga...
Kad nema nikoga onda da netko dode... Skupljam novce Marijolu za poklonA zašto?
Netko nepoznatKad nema nikoga onda da netko dode... Skupljam novce Marijolu za poklon
Ali jako dobro biramNetko nepoznat
A dobro. Laku noć.Ali jako dobro biram
Laka VentyA dobro. Laku noć.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|