E da sam malo to bi bilo super...Bogami ti si malo munjen u tintaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da sam malo to bi bilo super...Bogami ti si malo munjen u tintaru
Imas pravo...jbg ali niste jedno za drugo... Ona po svome, ti po svomezapravo mi je bilo žao da budem ko ostali muškarci
Dzaba sam krecila zidoveImas pravo...jbg ali niste jedno za drugo... Ona po svome, ti po svome
A jbg.. Nece se mijenjat i ne treba, al nije ovakav dovoljno dobarDzaba sam krecila zidove
Ne znam, Kamilla možda.Kod koje bi ti isao?
Ne copraj sig. Zasluzio je patak barem happy endImas pravo...jbg ali niste jedno za drugo... Ona po svome, ti po svome
pa mogao sam i ja ali ako i prozori propuštaju vodu ?Dzaba sam krecila zidove
Pa oboje ce biti happy al daleko jedno od drugogNe copraj sig. Zasluzio je patak barem happy end
Mijenjat u kojem smislu?A jbg.. Nece se mijenjat i ne treba, al nije ovakav dovoljno dobar
Sutra nemoj stavljat taj tvoj navodni oglas.Pa ne smeta....
Baš tako nisam Fata?Pa oboje ce biti happy al daleko jedno od drugog
Bez brige.... Sutra ne... Ni za vikend, imam narucenoSutra nemoj stavljat taj tvoj navodni oglas.
Jel ovo najava posjete?? Zvuci filmski ,)))Sutra nemoj stavljat taj tvoj navodni oglas.
Da promijenis karakter na boljeMijenjat u kojem smislu?
Meni je najbitnije biti bliže svom mozguPa oboje ce biti happy al daleko jedno od drugog
Sutra je ona famozna kava... Od prije neku vecer sto smo pricaliJel ovo najava posjete?? Zvuci filmski ,)))
Idemo na kavuJel ovo najava posjete?? Zvuci filmski ,)))
Sutra se druzite samo kao prijatelji??Sutra je ona famozna kava... Od prije neku vecer sto smo pricali
Objasni čini mi se da si me zamjenila za 300 spartanaca u tvom inboxuDa promijenis karakter na bolje
Pa ja mogu i to... Ako nisi znao... Ne silujem i ne napadam ljudeSutra se druzite samo kao prijatelji??
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|