Patak
Well-known member
Ma ne treba meni je bitna edukacija pravopisaMa snimi filmic i posalji mu.... Sta se mucis, nema tu pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne treba meni je bitna edukacija pravopisaMa snimi filmic i posalji mu.... Sta se mucis, nema tu pomoci
I kako ti je bilo?
Nema tebi pomoci... Uzalud joj sveMa ne treba meni je bitna edukacija pravopisa
stisla me Zmija iz Splita nema mrdanja bubaj bubajJeste primjetili da.Patak puno sporije pise postove nego prije???
Mislim da na googleu provjerava.pravopis?
Moš mislit.Nekoliko puta mj... Plus desetak onih koji dodu svaki tjedan
Sta sam ti ja Ventura? Pokusni kunic. Recenzija za recenziju.I kako ti je bilo?
Njen izborNema tebi pomoci... Uzalud joj sve
Pa svaki put objavim kad se jebem, evo i danas samali ti zivis u zabludi... A ako taj dan nema slucajno nitko narucen stavim oglasMoš mislit.
Nemoj se ti mjenjat Patak. Zadrzi tvornicke postavke..Njen izbor
Ma Patak je genije...on samo glumi socijalu ...ali dobro mu ide..Nema tebi pomoci... Uzalud joj sve
Apsolutno mene dvaput zajebat je teškoNemoj se ti mjenjat Patak. Zadrzi tvornicke postavke..
Ne treba mi recenzija, ne bi ja ni išao kod te.Sta sam ti ja Ventura? Pokusni kunic. Recenzija za recenziju.
Bogami ti si malo munjen u tintaruMa Patak je genije...on samo glumi socijalu ...ali dobro mu ide..
Aa bio si vec prejeban?Apsolutno mene dvaput zajebat je teško
Rekla sam da ne smi koristiti google to mu se ne racunaJeste primjetili da.Patak puno sporije pise postove nego prije???
Mislim da na googleu provjerava.pravopis?
Dobro, i što ti smeta ako živim u zabludi.Pa svaki put objavim kad se jebem, evo i danas samali ti zivis u zabludi... A ako taj dan nema slucajno nitko narucen stavim oglas
Pa ne smeta....Dobro, i što ti smeta ako živim u zabludi.
Kod koje bi ti isao?Ne treba mi recenzija, ne bi ja ni išao kod te.
zapravo mi je bilo žao da budem ko ostali muškarciAa bio si vec prejeban?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|