Jesi bio kod koje...mozes i na pp ako se bojis sig ,)))Ima dobrih, bolje nego one u 12. mjesecu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio kod koje...mozes i na pp ako se bojis sig ,)))Ima dobrih, bolje nego one u 12. mjesecu.
Ne, on zna da se ja oglasavam i radim tako da... Samo naprijedJesi bio kod koje...mozes i na pp ako se bojis sig ,)))
Nisam, jesi ti?Jesi bio kod koje...mozes i na pp ako se bojis sig ,)))
Znaci ja se mogu kurvat a ti neces vjerovat da se kurvam??
A ne ko ja da se moram skrivat od Patka i izmisljati da iden u Konzum na kasuNe, on zna da se ja oglasavam i radim tako da... Samo naprijed
JesamNisam, jesi ti?
Kod mene je sve transparentno... Najgore kad imaju prevelika ocekivanjaA ne ko ja da se moram skrivat od Patka i izmisljati da iden u Konzum na kasu
Patak upravo podbočio noge na stolicu i maca uz njegaA ne ko ja da se moram skrivat od Patka i izmisljati da iden u Konzum na kasu
Ti ces dobit pravopis za pocetnike knjigu ,sladoled za nagradu jedino kad nabodes pravilno čMeni može ako se već kupuju pokloni jedna Lučka Snjeguljica
Kod Nastye?
Ima i takvih?svaštaKod mene je sve transparentno... Najgore kad imaju prevelika ocekivanja
Ma snimi filmic i posalji mu.... Sta se mucis, nema tu pomociTi ces dobit pravopis za pocetnike knjigu ,sladoled za nagradu jedino kad nabodes pravilno č
Jednom u godinu dana.Ne, on zna da se ja oglasavam i radim tako da... Samo naprijed
MieKod Nastye?
Uz toliko diploma na zidu Brzo češ Obrazovat Patka nema strahaTi ces dobit pravopis za pocetnike knjigu ,sladoled za nagradu jedino kad nabodes pravilno č
Nekoliko puta mj... Plus desetak onih koji dodu svaki tjedanJednom u godinu dana.
Broj imaMa snimi filmic i posalji mu.... Sta se mucis, nema tu pomoci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|