maserkasplit
Well-known member
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudiReci mu Maserkasplit da ga volis, mooolim tee.... Pa vidi ga, meni je ovo preslatko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudiReci mu Maserkasplit da ga volis, mooolim tee.... Pa vidi ga, meni je ovo preslatko
Ee... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volimAko mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudi
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudi
Obostrana ljubavEe... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volim
Treba to pokazati na djelima i u krevetuEe... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volim
Imas pravoTreba to pokazati na djelima i u krevetu
Jel ti zelis reci da možeš ili se obraćaš nekome ?Modu, reci ti nama što ti uzimaš? Teško da toliko stoji nekome od 25
Realno gledajući, veća je mogućnost da ćeš DANAS danas poginuti u prometu, čak i u zrakoplovu, nego li da ćeš imati komplikacije u vezi zgrušavanja ako se cijepiš vektorskim cjepivom. I nikome nije palo na pamet ići pješice na posao, školu ili bilo gdje a izbjegava se cijepljenje Astra Zenekom.Ti draga ne smiješ Astru , mlada si žena i imaš redovite mjesečnice. Za tebe je Astra potencijalno opasna u nekom postotku 0,06% zbog mogućeg stvaranja ugrušaka . Doktor će te naručiti kada će biti na raspolaganju neko drugo cjepivo .
Ja sam mislila da je to normalno da stoji 2 h... Takvi su mi standardi....Jel ti zelis reci da možeš ili se obraćaš nekome ?
Pfizer......Modu, reci ti nama što ti uzimaš? Teško da toliko stoji nekome od 25
U potpunosti si u pravu i da su mi ponudili Astru , isto bi prihvatio . Mislim da se trebamo svi sto prije cijepiti i zastititi te početi konačno normalno živjeti i raditi .Realno gledajući, veća je mogućnost da ćeš DANAS danas poginuti u prometu, čak i u zrakoplovu, nego li da ćeš imati komplikacije u vezi zgrušavanja ako se cijepiš vektorskim cjepivom. I nikome nije palo na pamet ići pješice na posao, školu ili bilo gdje a izbjegava se cijepljenje Astra Zenekom.
Cijepio bih se i dezinficijensom i rakijom i naftom samo da se vratimo koliko toliko u normaluU potpunosti si u pravu i da su mi ponudili Astru , isto bi prihvatio . Mislim da se trebamo svi sto prije cijepiti i zastititi te početi konačno normalno živjeti i raditi .
Samo se ti zajebavaj, nadam se samo da te neće COVID dohvatitiVi se svi vakcinisite i revakcinisite da ja ne moram da mi ne naraste treca sisa
Ako me nije dosad... Vjerojatno neceSamo se ti zajebavaj, nadam se samo da te neće COVID dohvatiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|