old&ugly
Well-known member
Vrč ide na vodu dok se ne razbijeAko me nije dosad... Vjerojatno nece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrč ide na vodu dok se ne razbijeAko me nije dosad... Vjerojatno nece
Zamisli da ti se suzi pica pa da moramo sve opet iz početkaVi se svi vakcinisite i revakcinisite da ja ne moram da mi ne naraste treca sisa
Rekao si da se suzilaZamisli da ti se suzi pica pa da moramo sve oprez iz početka
A zamisli da joj naraste kuracZamisli da ti se suzi pica pa da moramo sve oprez iz početka
Omg.... Nece me velesajam vidjetA zamisli da joj naraste kurac
Kad već meni nije narastaoA zamisli da joj naraste kurac
Ne mogu svi bit smotani centri što samo zakucavaju netko treba i playa igrat...Kad već meni nije narastao
Pa ima tu ekipe koja voli velike sise u kombinaciji s pimpekomA zamisli da joj naraste kurac
A šta sad...kad uvik plaćaš unaprid...di ćeš odustat u po terminaPa ima tu ekipe koja voli velike sise u kombinaciji s pimpekom
Istrošio si se danas.hočeš li moći za SloTreba to pokazati na djelima i u krevetu
Nikad ne plaćam unaprijed , uvijek po obavljenom posluA šta sad...kad uvik plaćaš unaprid...di ćeš odustat u po termina
Ima u Sloveniji više kineza sa tri qurca nego SlovenacaVi se svi vakcinisite i revakcinisite da ja ne moram da mi ne naraste treca sisa
Jbg...ja čim pređem prag suho bijelo vino, bonbonjeru i pare...Nikad ne plaćam unaprijed , uvijek po obavljenom poslu
Ima u Sloveniji više kineza sa tri qurca nego Slovenaca
Daj molim te vrati Helgu jezim se od ovog tipa
To je on..Daj molim te vrati Helgu jezim se od ovog tipa
Dajte nemojte bit dame od 40...mi smo curice, haloooZasto se one od 40 vec osjecaju kao dame a ja sa 29 kao da sam se upravo rodila....
Komentar silvija dama 40 god... Kako to staro zvuci.. Dama
Jbt znaci jos koja godina pa san SilvijaZasto se one od 40 vec osjecaju kao dame a ja sa 29 kao da sam se upravo rodila....
Komentar silvija dama 40 god... Kako to staro zvuci.. Dama
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|