Sisata i guzata
Well-known member
Imam ja vagu... A zasto bi to pisala... Kao da nemam dovoljno posla sa svojih 78Zamisli da napišeš u oglasu 165/63/4 i klijent se pojavi sa vagom...bi li ga ispalila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja vagu... A zasto bi to pisala... Kao da nemam dovoljno posla sa svojih 78Zamisli da napišeš u oglasu 165/63/4 i klijent se pojavi sa vagom...bi li ga ispalila?
Istina. Svatko ima svoj ukusglupo je da lažu godine. netko voli i starije. onda ne ode jer misli da je premlada
To su valjda ovi sto misle da sam ja iz vzjedan te pita dal si još u vž??
Ljubavi znao sam da češ morat pozitivno nešto izjavitiDaj molim te vrati Helgu jezim se od ovog tipa
Nisam... To mi je prica za nove... Da nisam iz zg... Radi diskrecije... Samo stara ekipa zna di zivim i od kud sam...nisi valjda bila u vž?
sva si vražja hahaNisam... To mi je prica za nove... Da nisam iz zg... Radi diskrecije... Samo stara ekipa zna di zivim i od kud sam...
počni pomalo ti da krečiš zidove volim miris svježe bojeJbt znaci jos koja godina pa san Silvija
Moram jbt.. Ludaci mi doma starcima na adresu dolazilisva si vražja haha
Pin up.HildaPatak, sta upisem u google da mi izbaci Helgu?
I ja sam vidila ocu mu ja rec da si isla na krstarenje do porta i nazadjedan te pita dal si još u vž??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|