Sisata i guzata
Well-known member
Bas zato sto ne znaju trebaju malo okrenut pricu i biti pristojne jer kad si u oglasu laka si metaJbg neznaju ni one ko je sa druge strane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas zato sto ne znaju trebaju malo okrenut pricu i biti pristojne jer kad si u oglasu laka si metaJbg neznaju ni one ko je sa druge strane
A sisata, jesi i ti maserka ?Bas zato sto ne znaju trebaju malo okrenut pricu i biti pristojne jer kad si u oglasu laka si meta
Ne, ja sam prostitutkaA sisata, jesi i ti maserka ?
Onda kad budem put ZG mogu se javitiNe, ja sam prostitutka
Ma ti si prva mlada nada našeg gradskog kurverajaI ja sam diskretan
Cesto nemam vremena pa je to kod mene teze organiziratiOnda kad budem put ZG mogu se javiti
Cesto nemam vremena pa je to kod mene teze organizirati
Nekad bio, u 11. mjesecu.Ma ti si prva mlada nada našeg gradskog kurveraja
Dobar glas daleko se cujesvi bi kod sigi.polako dečki
Kažu da je vrijeme novac pa ako čoek ima dosta vremena možda se i ti lakše organiziraš.Cesto nemam vremena pa je to kod mene teze organizirati
Pardoncek , zaboravio sam na sve osvojene trofeje u proteklom periodu . Čestitke i duboki naklonNekad bio, u 11. mjesecu.
Kakve trofeje ?Pardoncek , zaboravio sam na sve osvojene trofeje u proteklom periodu . Čestitke i duboki naklon
Ne mogu ja zeznuti ni svoj posao ni stalnog klijenta radi novog... To nije moj stilKažu da je vrijeme novac pa ako čoek ima dosta vremena možda se i ti lakše organiziraš.
Rookie of the year 2020Kakve trofeje ?
Daj mu termin početkom srpnja, grad je već prazan tada...pola plati sada pola kad dođe...Ne mogu ja zeznuti ni svoj posao ni stalnog klijenta radi novog... To nije moj stil
Nitko meni ne placa unaprijesDaj mu termin početkom srpnja, grad je već prazan tada...pola plati sada pola kad dođe...
Jbt iz kojeg si ti kupusa izašao ?Kakve trofeje ?
Ajde ajde ustedila sam mu par hiljada uzalud bacenih euraJbt iz kojeg si ti kupusa izašao ?
Molim , pročitati cijelu tematsku cjelinu od prve do zadnje stranice .
Posebno obratiti pažnju na Ventievu temu
Tel: 064/677-677
|
|
|