maserkasplit
Well-known member
Kod mene nije mozda dize kreditDi je patka??? Nije moguce da jebe????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene nije mozda dize kreditDi je patka??? Nije moguce da jebe????
Patka jesi jebo ti maloprije??Nije baš neko ime a
Znači ipak ima nade za nasKod mene nije mozda dize kredit
200 po 200 .. radi jos ...nema odmora dok traje obnovaPatka radio za 200 kuna
Do Božiča sigurno neču a za kasnije neznamPatka jesi jebo ti maloprije??
Ti po dsnu zaradis manje nego sto je jedan njen tretman... I ti se necemu nadasZnači ipak ima nade za nas
Ja te prvi put nisam mogao povezati s osobom s foruma .Kad pricam s nekim recimo prvi put... Mogu po glasu raspoznati namjere...
Pa ja kad dođem kod tebe zaradim 7 ti 7 to je 14 Patak če da cjepa drva moleriše itd jos cc 2 ili 3 alooooo200 po 200 .. radi jos ...nema odmora dok traje obnova
Polako,ja cu ostat vjecno mlada za tebeDo Božiča sigurno neču a za kasnije neznam
Kako to?Ja te prvi put nisam mogao povezati s osobom s foruma .
Ljubazna si jako.Kako to?
Od 82 te čekam pa valjda mogu još malo se strpitiPolako,ja cu ostat vjecno mlada za tebe
Nije ona kao ja da gubi vrijeme na sirotinju... Btw Mare narucila sam ti tenisice...Ti po dsnu zaradis manje nego sto je jedan njen tretman... I ti se necemu nadas
Hvala pa ja sam i tu ljubazna prema onima koji su prema meni.... Moramo biti ljudiLjubazna si jako.
Jbg Sig sad rade žene na kasi za 3700 pa su vjerne?Ti po dsnu zaradis manje nego sto je jedan njen tretman... I ti se necemu nadas
Ali muzevi im imajuJbg Sig sad rade žene na kasi za 3700 pa su vjerne?
Mi ne radimo, mi smo princezejbt muž neka zaradi 7 i žena 7 to vam malo WTF?????
Sva si u parama i cipelamaAli muzevi im imaju
To ti mislisJbg Sig sad rade žene na kasi za 3700 pa su vjerne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|