Patak
Well-known member
A šta češ ja koristim i gornju ne samo donjuJe pa da ga peglas na to dozivotno .. ne bi ti prezivio moje erotske price ... Patkice moja romanticna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta češ ja koristim i gornju ne samo donjuJe pa da ga peglas na to dozivotno .. ne bi ti prezivio moje erotske price ... Patkice moja romanticna
Popijte koju.. Kuca casti
Sigurno bi se ranio vodenim bojicamaJe pa da ga peglas na to dozivotno .. ne bi ti prezivio moje erotske price ... Patkice moja romanticna
Ne bi tebe nikako nadmasila ti si biser najsjajniji ...Još da Maserka nam koji bisernu štoriju napiše
Moze 2 deca vinaPopijte koju.. Kuca casti
Bila je i neka sa MrcedesomPopijte koju.. Kuca casti
Pa šta češ mi domača pernata stvorenja smo takvaNe bi tebe nikako nadmasila ti si biser najsjajniji ...
Ma ti Patka voliš znam jaNe bi tebe nikako nadmasila ti si biser najsjajniji ...
Jebem ti ččč ...Pa šta češ mi domača pernata stvorenja smo takva
Jeli bio muski glasVečer, zvao danas neku maserku iz plavog. Prošla me volja kad sam joj čuja glas....
Sve za tebe patka nauči ljubavi bubat ču svaki dan barem 5 minJebem ti ččč ...
Ja nisamVečer, zvao danas neku maserku iz plavog. Prošla me volja kad sam joj čuja glas....
več sam zadržao dahJa nisam
Nije, ali nekako je odava onako neloš zbroj godina, i još kako da kažem, to je bio glas osobe umorne od života....Jeli bio muski glas
Da sam ja ona poslala bi ti snimak na wapveč sam zadržao dah
Ti iimaš ugodan glas, jeli Patak?Ja nisam
A jeb ga mozda i jeNije, ali nekako je odava onako neloš zbroj godina, i još kako da kažem, to je bio glas osobe umorne od života....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|