maserkasplit
Well-known member
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudiReci mu Maserkasplit da ga volis, mooolim tee.... Pa vidi ga, meni je ovo preslatko![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudiReci mu Maserkasplit da ga volis, mooolim tee.... Pa vidi ga, meni je ovo preslatko![]()
Ee... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volimAko mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudi![]()
Ako mu kazem pokvariti ce se , bolje ovako kad se svaki dan trudi![]()
Obostrana ljubavEe... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volim![]()
Treba to pokazati na djelima i u krevetuEe... Da mene netko tako voli, da me moli da mu kazem da ga volim![]()
Imas pravoTreba to pokazati na djelima i u krevetu![]()
Jel ti zelis reci da možeš ili se obraćaš nekome ?Modu, reci ti nama što ti uzimaš? Teško da toliko stoji nekome od 25![]()
Realno gledajući, veća je mogućnost da ćeš DANAS danas poginuti u prometu, čak i u zrakoplovu, nego li da ćeš imati komplikacije u vezi zgrušavanja ako se cijepiš vektorskim cjepivom. I nikome nije palo na pamet ići pješice na posao, školu ili bilo gdje a izbjegava se cijepljenje Astra Zenekom.Ti draga ne smiješ Astru , mlada si žena i imaš redovite mjesečnice. Za tebe je Astra potencijalno opasna u nekom postotku 0,06% zbog mogućeg stvaranja ugrušaka . Doktor će te naručiti kada će biti na raspolaganju neko drugo cjepivo .
Ja sam mislila da je to normalno da stoji 2 h... Takvi su mi standardi....Jel ti zelis reci da možeš ili se obraćaš nekome ?![]()
Pfizer......Modu, reci ti nama što ti uzimaš? Teško da toliko stoji nekome od 25![]()
U potpunosti si u pravu i da su mi ponudili Astru , isto bi prihvatio . Mislim da se trebamo svi sto prije cijepiti i zastititi te početi konačno normalno živjeti i raditi .Realno gledajući, veća je mogućnost da ćeš DANAS danas poginuti u prometu, čak i u zrakoplovu, nego li da ćeš imati komplikacije u vezi zgrušavanja ako se cijepiš vektorskim cjepivom. I nikome nije palo na pamet ići pješice na posao, školu ili bilo gdje a izbjegava se cijepljenje Astra Zenekom.![]()
![]()
Cijepio bih se i dezinficijensom i rakijom i naftom samo da se vratimo koliko toliko u normaluU potpunosti si u pravu i da su mi ponudili Astru , isto bi prihvatio . Mislim da se trebamo svi sto prije cijepiti i zastititi te početi konačno normalno živjeti i raditi .
Samo se ti zajebavaj, nadam se samo da te neće COVID dohvatitiVi se svi vakcinisite i revakcinisite da ja ne moram da mi ne naraste treca sisa![]()
Ako me nije dosad... Vjerojatno neceSamo se ti zajebavaj, nadam se samo da te neće COVID dohvatiti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|