Nisam se još prijavio za cijepljenje, ali me tjeraju ovi mojiI Venty , on je još mlad i nije stigao na red
Njega možeš slobodno prošvercati , ali ga dobro natopi s rakijom da ga dezinficiraš .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se još prijavio za cijepljenje, ali me tjeraju ovi mojiI Venty , on je još mlad i nije stigao na red
Njega možeš slobodno prošvercati , ali ga dobro natopi s rakijom da ga dezinficiraš .
Cim prije... I trazi fajzerNisam se još prijavio za cijepljenje, ali me tjeraju ovi moji
Pa ne možeš birat.Cim prije... I trazi fajzer
MožešPa ne možeš birat.
Mi u Istri smo zasada OkSigily, molim te reci svima da od danas samo cijepljene primaš .
Marijole nije moj tip klijenta kojeg bi pustila, ni ja njegov tip djevojke(srecom) . Ja radim nesto posve deseto i on nije u toj prici. Zasto bi svatko s kim se druzim na forumu morao biti klijent ili dolaziti meni? Ne vidim problem da se s nekim samo jednostavno druzis. Naravno, Moderator je samo jedan, original i nije za usporedbu...Daj Sig molim te pojasni nikako sa shvatim...Moderator i Marijole ista škola, isti svjetonazori a jedan ti je GOAT a drugi ni u kvart ti ne želi doći...jel Moderator visoko digao letvicu za Švarcenegera?...nemoj da mu weekend bude zadnji...
nije bas izbor hoces neces ,ne znam za druge gradove al tu je ako odbijes ( npr cekas ono sto zelis) ides na dno liste i opet ces dobit ono sto te dopadne .. nisam ja al znam da je tako sistem bio nekima sto su preskakali astru ,mozes ti preskociti red al neces tako skoro nazad
Šta se ti zabrinjavaš Oko moje?nije bas izbor hoces neces ,ne znam za druge gradove al tu je ako odbijes ( npr cekas ono sto zelis) ides na dno liste i opet ces dobit ono sto te dopadne .. nisam ja al znam da je tako sistem bio nekima sto su preskakali astru ,mozes ti preskociti red al neces tako skoro nazad
Ti draga ne smiješ Astru , mlada si žena i imaš redovite mjesečnice. Za tebe je Astra potencijalno opasna u nekom postotku 0,06% zbog mogućeg stvaranja ugrušaka . Doktor će te naručiti kada će biti na raspolaganju neko drugo cjepivo .nije bas izbor hoces neces ,ne znam za druge gradove al tu je ako odbijes ( npr cekas ono sto zelis) ides na dno liste i opet ces dobit ono sto te dopadne .. nisam ja al znam da je tako sistem bio nekima sto su preskakali astru ,mozes ti preskociti red al neces tako skoro nazad
A bas ni ja ne znam,mi se od virusa stitimo s ljubavi nasom ,ne napada on nepismene i cobre ,mi smo zasticeni skroz ,to nek se tresu ovi pismeni ,i sto ne voze bicikle u suton u japankama ,reci ti njima,pojma nemajuŠta se ti zabrinjavaš Oko moje?
Nisam se jos upisivalaTi draga ne smiješ Astru , mlada si žena i imaš redovite mjesečnice. Za tebe je Astra potencijalno opasna u nekom postotku 0,06% zbog mogućeg stvaranja ugrušaka . Doktor će te naručiti kada će biti na raspolaganju neko drugo cjepivo .
Ma ljubi te PatakA bas ni ja ne znam,mi se od virusa stitimo s ljubavi nasom ,ne napada on nepismene i cobre ,mi smo zasticeni skroz ,to nek se tresu ovi pismeni ,i sto ne voze bicikle u suton u japankama ,reci ti njima,pojma nemaju
Nazovi svog doktora i reci da bi se cijepila , za max tjedan dana si na redu .Nisam se jos upisivala
Hvala na info nisam znala da to bas toliko ima nuspojava nastojim sto manje imati tel upaljenu s vijestima pa nekad propustim dosta togaTi draga ne smiješ Astru , mlada si žena i imaš redovite mjesečnice. Za tebe je Astra potencijalno opasna u nekom postotku 0,06% zbog mogućeg stvaranja ugrušaka . Doktor će te naručiti kada će biti na raspolaganju neko drugo cjepivo .
To su onda tek sad nesto ubrzaliNazovi svog doktora i reci da bi se cijepila , za max tjedan dana si na redu .
Neka se upiše ponovno , bilo je problema s evidencijama , ponovno zvati doktora i skakati po glavi .Kako to,sin mi se upisao prije 2 miseca jos ga nije zvalo
Pričekaj i druga ce cjepiva imatHvala na info nisam znala da to bas toliko ima nuspojava nastojim sto manje imati tel upaljenu s vijestima pa nekad propustim dosta toga
Stižu nove količine , do ljeta će vjerojatno biti dovoljno cjepiva za sve koji se žele cijepiti.To su onda tek sad nesto ubrzali
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|