Juciepenn
Well-known member
Kak nemap?moj nitko nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak nemap?moj nitko nema
privatni nema nitko tko prvi dođe dobit će gaKak nemap?
Jbt , bas tako , skroz sam zaboravio , najjači restoran u Sjevernoj Hrmisliš gdje je bila?nema je godinama .izgorjela
sad imaš malu hižu. al papreno skupoJbt , bas tako , skroz sam zaboravio , najjači restoran u Sjevernoj Hr
Ti znaš da ja po protokolu , moram imati sve privatne telefone , svih cura s oglasnika ?privatni nema nitko tko prvi dođe dobit će ga
Otvorit će se na ljetoidemo jest u restoran kad se otvore napravimo druženje forumaša
Izgleda okej prostor, ima i parking za par auta, dok u strojarskoj ides na zonu. Ali magazinska je odlicna. Preporuke i za rostilj, Tvornica pljeskavica kosta na stanici vjesnik.Magazinska
dođi na kavu pa ču ti datTi znaš da ja po protokolu , moram imati sve privatne telefone , svih cura s oglasnika ?
Zagreb roštilj :Izgleda okej prostor, ima i parking za par auta, dok u strojarskoj ides na zonu. Ali magazinska je odlicna. Preporuke i za rostilj, Tvornica pljeskavica kosta na stanici vjesnik.
Kaj buš mi sve dala medena ?dođi na kavu pa ču ti dat
vidjet češKaj buš mi sve dala medena ?
Batak Grill - RadničkaZagreb roštilj :
1. Master Grill by Marko - Vrbani
2. Magazinska Klet - Magazinska
3. Mitnica (kod Srbina) - Črnomerec
4. Budweiser pivnica - Adžijina
Kod dede (al ovisi tko je u kuhinji), jbt ni tam nisam bio ima 2, 3 godine. Fakat mi je drustveni zivot za k...Zagreb roštilj :
1. Master Grill by Marko - Vrbani
2. Magazinska Klet - Magazinska
3. Mitnica (kod Srbina) - Črnomerec
4. Budweiser pivnica - Adžijina
5. Paulaner grill
Nisam bio u Radničkoj , bio sam jedino na Rudešu u Batku , probao sam ona pečena rebarca , nije loše .Batak Grill - Radnička
Kod Dede nekad bilo kad je tamo radila stara ekipa - Tomica i dečki.Kod dede (al ovisi tko je u kuhinji), jbt ni tam nisam bio ima 2, 3 godine. Fakat mi je drustveni zivot za k...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|