Vratit će se on tebi . Sad Somby ima svoju privatnu temu i neće mu više ovdje smetatiDaaa, to je taj temperamentni seksualni manijak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratit će se on tebi . Sad Somby ima svoju privatnu temu i neće mu više ovdje smetatiDaaa, to je taj temperamentni seksualni manijak...
Znas da volim kako me ubijao od kurca...Vratit će se on tebi . Sad Somby ima svoju privatnu temu i neće mu više ovdje smetati
Upristoji se ! Ne laži !Znas da volim kako me ubijao od kurca...
Janjetina :
Zagreb
Potpisujem. Dodao bih teletina ispod peke: Šuman. Doduse davno sam bio al bila je.ko.putar.1. Zelendvor
2. Nk Trnje
3. Pod mirnim krovom
4. Šestinski lagvić
Ne znam , gdje je taj Šuman, jedino ako su oni Gableci Šuman , Kožinićev put , prema Stenjevcu.Potpisujem. Dodao bih teletina ispod peke: Šuman. Doduse davno sam bio al bila je.ko.putar.
Taj, imaju u janje pod pekom. Ja sam bio pred jedno 6 godina na teletini, jedna od boljih koje sam jeo.Ne znam , gdje je taj Šuman, jedino ako su oni Gableci Šuman , Kožinićev put , prema Stenjevcu.
hvala šefe. al sad prvo da snježana skine gačiceReci vi što hoćete, ali Somby je prihvatio svaku zajebanciju na svoj račun. A bilo ih je! Šjor Sombrero skidam Vam kapu, kad SIG već neće gaćice..
Da spomenem i periferiju grada, takoder restoran NK Hrasce topla preporukaJanjetina :
Zagreb
1. Zelendvor
2. Nk Trnje
3. Pod mirnim krovom
4. Šestinski lagvić
Tamo sam jednom jeo fileke (tripice) , bilo je odlično .Taj, imaju u janje pod pekom. Ja sam bio pred jedno 6 godina na teletini, jedna od boljih koje sam jeo.
Al ipak mi draze kad ju sam napravim
Ja isto volim fileke, a neki ih ne mogu smislitiTamo sam jednom jeo fileke (tripice) , bilo je odlično .
Dobro , jel ti imaš svoju temu ? Što nije jasno?bok ana. evo opet tebe. super
Izvana bi reko gle ovu baraku al znaju napravit klopu uff.. u vrijeme gableca samo ekipa u odijelima dolazi...Tamo sam jednom jeo fileke (tripice) , bilo je odlično .
dobar i da trajeEvo Ana nam je stigla, Ane kakav seks ti volis?
Kad ne date pičkeJbt jebachy koji pored dvije picke sat vremena raspravljaju o restoranima...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|