Sisata i guzata
Well-known member
Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..Sig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..Sig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Sigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi seDvorana samo
Jbg Ko može možeMod trenira svaki dan
Bit cu svejedno u plusu a ti si moj drug i bit ces zadivoljan...Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..
Ja sam fajzer.... Ima me samo ponekadSigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi se
Ma ne odradi , ona do 12:00 spava jbtSig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Sad uskoro idu kovid putovnice mjerenje temperature i tako toSigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi se
Dogovorili smo za sandale...ne pretjerujBit cu svejedno u plusu a ti si moj drug i bit ces zadivoljan...
svaki drugi - trećiMod trenira svaki dan
Ee ali ulagao si dva putaDogovorili smo za sandale...ne pretjeruj
E i nestanem brzo kao fajzersvaki drugi - treći
Ulozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???Ee ali ulagao si dva puta
U štaZanimljivo koliko ja o tome znam a ne vjerujem u to
pa baš zato što je navala , treba uvesti malo reda tako da svi dođu na red ..........Ja sam fajzer.... Ima me samo ponekad
I meni su Burberry tenisice takooo ruzneeeUlozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???
A ne nije mu se digaoma nikome se ne dize na meneUlozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???
Neces ih ti nositI meni su Burberry tenisice takooo ruzneee
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|