Mogla bi me ubaciti u trening koji danA i jbg.... Tko se druzi sa mnom voli obline, tko ne ne druzi se sa mnom... Moji svi vole.. I bilo bi im krivo da ih nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla bi me ubaciti u trening koji danA i jbg.... Tko se druzi sa mnom voli obline, tko ne ne druzi se sa mnom... Moji svi vole.. I bilo bi im krivo da ih nema...
U trening ili treningMogla bi me ubaciti u trening koji dan
Da nisi s Patkom hodala?Mislim, placanje po susretu, placanje izlazaka bez mog sudjelovanja i to... Kad sam s deckom bila uvijek bi placali sve pola pola
Da bar... Patak mi djeluje kao ok tip skroz...Da nisi s Patkom hodala?
Svi grijesimo.. Narocito kad smo mladi i zaljubljeni. I narocito zene.Da bar... Patak mi djeluje kao ok tip skroz...
Nemoj tako. Patak je zauzetDa bar... Patak mi djeluje kao ok tip skroz...
GramatU trening ili trening
CarNemoj tako. Patak je zauzet
Bas kazem...svaki put sam ja kriva za njegove nevjere... Kao da je AnteNemoj tako. Patak je zauzet
U tvoj režim treningaU trening ili trening
A tooo... Pa kad hoces, ti si povlasten... Ja mislila da cemo ICI zajedno na treningU tvoj režim treninga
Pa bar ti brzo kopčašA tooo... Pa kad hoces, ti si povlasten... Ja mislila da cemo ICI zajedno na trening
Kazem samo biraj dan ti si povlasten, moues lreko redaPa bar ti brzo kopčaš
Pa bar ti brzo kopčaš
Uz jarun ili SljemeA tooo... Pa kad hoces, ti si povlasten... Ja mislila da cemo ICI zajedno na trening
Dvorana samoUz jarun ili Sljeme
Sig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...Ma imam ih dvojicu koji vole tako rano... To su stari iskusni ljudi koji znaju da se dolazi u 9 prvi da budes
Zajebavam se... Ali jedan je poslom u zg a drugi lovi pauzu pa im tako pase a meni je tesko jer bar dva puta tjedno sam cijelu noc, a uz to i radim ...
Mod trenira svaki danSigica možda da povedeš Moda u.teretanu
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|