Sisata i guzata
Well-known member
Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..Sig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..Sig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Sigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi seDvorana samo
Jbg Ko može možeMod trenira svaki dan![]()
Bit cu svejedno u plusu a ti si moj drug i bit ces zadivoljan...Ja do 12 samo spavam... Budim se oko 12:30 svaki dan... Moze, kad ti meni narukvicu i sandale ja tebi kupim..
Ja sam fajzer.... Ima me samo ponekadSigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi se![]()
Ma ne odradi , ona do 12:00 spava jbtSig a da ti meni kupis jedan par burberry tenisica.. sta je to za tebe , to do 12 odradis...
Sad uskoro idu kovid putovnice mjerenje temperature i tako toSigi , nije u redu preko reda , što će mi reći prijatelji tu na forumu . Jel ima koji informatičar ovdje da složi kakvu platformu za prijavu E - Sigy - cijepi se![]()
Dogovorili smo za sandale...ne pretjerujBit cu svejedno u plusu a ti si moj drug i bit ces zadivoljan...
svaki drugi - trećiMod trenira svaki dan![]()
Ee ali ulagao si dva putaDogovorili smo za sandale...ne pretjeruj
E i nestanem brzo kao fajzersvaki drugi - treći
Ulozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???Ee ali ulagao si dva puta![]()
U štaZanimljivo koliko ja o tome znam a ne vjerujem u to![]()
pa baš zato što je navala , treba uvesti malo reda tako da svi dođu na red ..........Ja sam fajzer.... Ima me samo ponekad![]()
I meni su Burberry tenisice takooo ruzneeeUlozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???![]()
A ne nije mu se digaoUlozio sam duplo da se sombreru nece dignut, tko ce to dokazat???![]()
Neces ih ti nositI meni su Burberry tenisice takooo ruzneee![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|