Sisata i guzata
Well-known member
Jos malo pa cemo ih pobijeditHvala Masekasplit, i ja o tebi tako mislim. Jedna od rijetkih pozitivnih, normalnih, profesionalnih. A na ovome za ishranu radimo, doci ce i to ubrzoHvala ti puno
Jos da Ana dode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos malo pa cemo ih pobijeditHvala Masekasplit, i ja o tebi tako mislim. Jedna od rijetkih pozitivnih, normalnih, profesionalnih. A na ovome za ishranu radimo, doci ce i to ubrzoHvala ti puno
Problem je kad on treba dat...Jebote daje ti cijelo vrijeme al ti si svorc
Ma nije marijoleProblem je kad on treba dat...
Pomozi mu..Problem je kad on treba dat...
Di je problem sombiMa nije marijole
Ana ajme oduševi me koja carica koji ulet ima ahJos malo pa cemo ih pobijedit
Jos da Ana dode
HehePomozi mu..
Moras napravit sve ovo sta sam napisalaDi je problem sombi
Oprosti u njegovo ime .Stara foraaa
Prirodno je lijepa i inteligentna. Vidi se kako piseVolio bi ja otic do ove maserke. Cini se zanimljiva zenskica. A i zgodna je to be honest. Aj naleti do zagreba. Sombi placa trosarinu puta
Sombiju treba samo mali poguranac...pere ga trema, jebe ga zena doma, mozart ovdje...jos je i dobarMoras napravit sve ovo sta sam napisala
Volio bi da me put nanese u split. Ugodna je zenska. Nadam se da ce bit aktivnijaPrirodno je lijepa i inteligentna. Vidi se kako pise
Dobro, kako ti znaš gdje ću ja biti u 7mj. ?Eto Moda i mene u 7.mjesecu
Slažem se Oženio bi pametnu intelektualku još ako voli dokumentarne filmove da zajedno gledam uh Ono Nisam Mr Savršeni ali Patka orginalPrirodno je lijepa i inteligentna. Vidi se kako pise
Pa rekao si u SplituDobro, kako ti znaš gdje ću ja biti u 7mj. ?
Nema na cemu mislim da si super cura a tko ne shvaca tvoj koncept rada to nije tvoj problem zapravo ti si dala tu sve da netko i van posla moze zakljucit kakvs di i sto si a ako ni onda nije e jbg . Ne brigaj se,svit je prevelik da prenesemo male stvari a ne mora svatko tebe razumit.. nekom dosta iz orve nekom malo iz trsitote i dobro je sve ,zivimo prekratko da bi se zamarali takvim mizernim stvarima... Okreni nekad animal wild.. mislimo da su bestije primitivnije od nas al nije istina.. npr kameleon se bori ovako: za teritorij ide prica ako jedan drugoga obori sa grane to je to gotovo. Luzer prihvaca da je tako i nece doc s pricom ee cekaj docu ja sad za po ure s pistoljem il s ekipom iz kvarta .. kod zivotinja je to tako postoje pravila i kultura ponašanja pa cak i u borbi za teritorij.. samo kod nas je to divlje i bez kulture i ponasanja...Hvala Masekasplit, i ja o tebi tako mislim. Jedna od rijetkih pozitivnih, normalnih, profesionalnih. A na ovome za ishranu radimo, doci ce i to ubrzoHvala ti puno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|