Patak
Well-known member
Ljubav je na selu je promašaj kad usporediš vašu sapunicu Dajjj pojebite se više hahaPa nismo mi cura i decko jbt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav je na selu je promašaj kad usporediš vašu sapunicu Dajjj pojebite se više hahaPa nismo mi cura i decko jbt
Ne možeš daCekaj da ga izdrka pa ce bit problemos odmah
Na tebe se ne obaziremCekaj da ga izdrka pa ce bit problemos odmah
Ljubav je na selu je promašaj kad usporediš vašu sapunicu Dajjj pojebite se više haha
Njegova ženaPa rekli smo cijenu u stanu, sta je problem
Neće znati. Valjda haha?Njegova žena
Sad ce sig njemu trebat platit gorivo i cestarinu sto znaci da ce ekonomskim racunicama sombrero umocit za dzJel pao deal?
Ja vise nista neznamJel pao deal?
Zašto si tako okrutna?Necu vise objavljivat fotke jer se somi samozadovoljava
Mletački trgovac .Kakav trgovac...
A ne... Ispod 500 nema sta trazitSad ce sig njemu trebat platit gorivo i cestarinu sto znaci da ce ekonomskim racunicama sombrero umocit za dz
Znam ja. Nista od togaJa vise nista neznam
Daj to somby odradi za sve pale borceNeće znati. Valjda haha?
I Arapi bi od njega mogli učiti, car cijenkanjaKakav trgovac...
Zato jer joj se može .Zašto si tako okrutna?
Jeba ga isijas . Te masaze iz struke radim 17 godina ,s happy endom uvedene ima nekih 6,7 znaci otisa mi je cili prst desne ruke od klasicnih ( sportskih ) masaza ...a ono jos oar godina dok moguU Split samo radi toga? Ja sam iz Splita, nemam išijas, mogu li doći na masažu?
500 čega?A ne... Ispod 500 nema sta trazit
Odes po njega, dovezes ga, das mu lovu, kupis kondome i ja te preporucim NiniZnam ja. Nista od toga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|