old&ugly
Well-known member
Vrijeme je dećki.za.uozbiljit se Filozofija ide
Ljudi su kao golubovi:
kad su na zemlji jedu ti iz ruke, a čim polete - seru po tebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrijeme je dećki.za.uozbiljit se Filozofija ide
I meni isto, a jucer sam klikala cijelo vrijeme na neku vracaru koja je platila oglas
OSta cu kad gorim
Pa imam.išijas možeš li što.uciniti po tom pitanju
Haha nema izvlačenja. Udica je bačena
Sig nacemu svaka cast ....vidi sta je Mozart odgovorio...Svaka cast... I zao mi je sto nisi u Zg.. Jer trebamo profesionalce. I za ovo svaka cast
Ma znam, mislio sam jel ih hranis mesom i to ko whiskasPa macjom hranomtrenutno jedu veterinarsku gastrointestinal
Oldie sve si rekao potpisujemLjudi su kao golubovi:
kad su na zemlji jedu ti iz ruke, a čim polete - seru po tebi.
Nije .. zena ima oko 50 ak godina nije bila ciganka 1000 posto.. pitala me par kn za pecivo a meni je bilo u k da netko je gladan peciva i da Na ulici pita za isto da san odma je pitala di ima negdi da je marenda il rucak i ona me vodila malo ispod crkve i tamo smo stale i ina je uzela fazol nekid pastom i colu i nikad necu zaboravit kako je zena s gustom pojela i sila samnom popricala i tako .. od tad cijenim vise svaki obrok sto pojedem jer sam ne svjesna jer sam to znala i prije al svjesnija da ljudi oko nas stvarno nemaju sto jesti. Sto god majka Hrvatska rekla drugacije. .Jel to bila ciganka koja prodaje kalendare? Da joj nisi dala pare ili u tvom slucaju povela da jede, bila bi prokleta za 6 zivota i jos tvojih 6 koljena obitelji
Svaka cast. Ako naletis na sombrera plati mu sigicuNije .. zena ima oko 50 ak godina nije bila ciganka 1000 posto.. pitala me par kn za pecivo a meni je bilo u k da netko je gladan peciva i da Na ulici pita za isto da san odma je pitala di ima negdi da je marenda il rucak i ona me vodila malo ispod crkve i tamo smo stale i ina je uzela fazol nekid pastom i colu i nikad necu zaboravit kako je zena s gustom pojela i sila samnom popricala i tako .. od tad cijenim vise svaki obrok sto pojedem jer sam ne svjesna jer sam to znala i prije al svjesnija da ljudi oko nas stvarno nemaju sto jesti. Sto god majka Hrvatska rekla drugacije. .
Oglas za ženidbu? Sad bi Maserku? Puno mi se povijaš ko grana na vitruSlažem se Oženio bi pametnu intelektualku još ako voli dokumentarne filmove da zajedno gledam uh Ono Nisam Mr Savršeni ali Patka orginal
Ne. Hvala. Mogu samSvaka cast. Ako naletis na sombrera plati mu sigicu
Ja sam ozbiljna PatkaOglas za ženidbu? Sad bi Maserku? Puno mi se povijaš ko grana na vitru
Grane smo na vjetru Darko RundekOglas za ženidbu? Sad bi Maserku? Puno mi se povijaš ko grana na vitru
Moze .. jer sigica vridi svake kune . Al jebes to.. ako on sam nema spremne pare za nju jer zeli jebes onda tako..Svaka cast. Ako naletis na sombrera plati mu sigicu
Ne znam zasto sam ocekivo da ces ga obranit ali hahahaMoze .. jer sigica vridi svake kune . Al jebes to.. ako on sam nema spremne pare za nju jer zeli jebes onda tako..
Malo bi ženio Sisatu sad Maserku, aloooo. Ja jako držim do vjernosti. Muškarac makar bio i sam mora imati dostojanstvo i biti cool.Ja sam ozbiljna Patka
Maserka pitao bi te 100 eu za posuditi ali simpa si miMoze .. jer sigica vridi svake kune . Al jebes to.. ako on sam nema spremne pare za nju jer zeli jebes onda tako..
Hobo meni se čini da ti je dostojanstvo u gačama još No izgled varaMalo bi ženio Sisatu sad Maserku, aloooo. Ja jako držim do vjernosti. Muškarac makar bio i sam mora imati dostojanstvo i biti cool.
Sto da kazem osim hvala ti za sve sto radis. Sto siris pozitivnu energiju. Ostavljas trag na ovom svijetu, u ovoj jami od drzave. Sve nam se vrati, kroz male stvari koje mozda i ne primijetimo odmah..vec samim tim sto nas nista ne boli i sto je sve u redu sretni smo ljudiNije .. zena ima oko 50 ak godina nije bila ciganka 1000 posto.. pitala me par kn za pecivo a meni je bilo u k da netko je gladan peciva i da Na ulici pita za isto da san odma je pitala di ima negdi da je marenda il rucak i ona me vodila malo ispod crkve i tamo smo stale i ina je uzela fazol nekid pastom i colu i nikad necu zaboravit kako je zena s gustom pojela i sila samnom popricala i tako .. od tad cijenim vise svaki obrok sto pojedem jer sam ne svjesna jer sam to znala i prije al svjesnija da ljudi oko nas stvarno nemaju sto jesti. Sto god majka Hrvatska rekla drugacije. .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|