A i da patak zna dal da popije viagru kad dode na masazu...@maserkasplit
Ima li sta vise od masaze ili samo happy end? Za nas koji nemamo problema sa isijasom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i da patak zna dal da popije viagru kad dode na masazu...@maserkasplit
Ima li sta vise od masaze ili samo happy end? Za nas koji nemamo problema sa isijasom...
Vrlo sam dostojanstven, nema šanse da naganjem ženske okolo, ako joj nisam privlačan odma, ne zanima me...Hobo meni se čini da ti je dostojanstvo u gačama još No izgled vara
A ne ne samo romantična večera more vino i masline ne kvarite PatkaA i da patak zna dal da popije viagru kad dode na masazu...
Kad tad shvatis da je normalna svakodnevnica najvise sto ti je zivot mogao datiSto da kazem osim hvala ti za sve sto radis. Sto siris pozitivnu energiju. Ostavljas trag na ovom svijetu, u ovoj jami od drzave. Sve nam se vrati, kroz male stvari koje mozda i ne primijetimo odmah..vec samim tim sto nas nista ne boli i sto je sve u redu sretni smo ljudi
Samo netko tko je puuuunoo prosao za svoje godine...Sig osim sto se dobro sevi, ona je i moralna vertikala i zivotni guru. Kad mogu doc na seansu?
Naravno... Telefoni su donjeli vise zla nego dobraJel postojala empatija prije pametnih.telefona Pitam za Patka
I sad zelim pomoci svima koji se osjecaju kako sam se jaSamo netko tko je puuuunoo prosao za svoje godine...
Ma vjerujem ja, nemoj ti mene shvatit ozbiljno. Znas da se sprdam cijelo vrijemeSamo netko tko je puuuunoo prosao za svoje godine...
Ima happy end i za isijas@maserkasplit
Psihološku?Sig osim sto se dobro sevi, ona je i moralna vertikala i zivotni guru. Kad mogu doc na seansu?
Happy end i s njim sve endira? Još nešto?Ima happy end i za isijas
Maserka pitao bi te 100 eu za posuditi ali simpa si mi
Ako ce te 100 eura u zivotu pomaknut i provuc za nesto nema problemaMaserka pitao bi te 100 eu za posuditi ali simpa si mi
Hobo jel to skračenica od ručni rad?Happy end i s njim sve endira? Još nešto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|