Stvarno me ne voliš uhSavjet za somija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno me ne voliš uhSavjet za somija
Blizu smo nismo daleko Od Sunca82 patak ne varam ja godine cekam spremno svaku
Patak ti si rekao da imas 55..opet lazesBlizu smo nismo daleko Od Sunca
Malo se šalim za Išijas Patke nemaju tih mentalnih problemaEvo vizije... Stavi sirovo jaje od koke na svoje jaje svako jutro 7dana za redom... U nedjelju sakom opali da se sve razbije onih 7 i tvoja dva .. kad se osvjestis i kad te hitna vrati kuci ima da te krene sve ljubav seks da ti de zene bacaju pod noge i tako...
Pa ponekad kao 75 no Dizalice i spuštalice kaj nePatak ti si rekao da imas 55..opet lazes
Inače Maserka ja sam.odavno kući pa samo glumim UNEvo vizije... Stavi sirovo jaje od koke na svoje jaje svako jutro 7dana za redom... U nedjelju sakom opali da se sve razbije onih 7 i tvoja dva .. kad se osvjestis i kad te hitna vrati kuci ima da te krene sve ljubav seks da ti de zene bacaju pod noge i tako...
A trebala biZnači ne shvačaš me ozbiljno?
Jebe?Svi su tu al Venture nema
Pa ovaj put daA trebala bi
Nadam se
šta to? u pp pišeš protiv mene?Ako napravi ono sta sam ti ja napiso u pp
Sig nemoj mu nista otkrivat. Nek sam skuzi sta mora napravit hahahašta to? u pp pišeš protiv mene?
Opet si ljubomoran haha?Sig nemoj mu nista otkrivat. Nek sam skuzi sta mora napravit hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|