maserkasplit
Well-known member
Moj dida je 60 ak godina radio svoje vino i zna je rec da je grijeh vino sporkavat vodomMaserka ja volim sa ženom piti mlado vino
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj dida je 60 ak godina radio svoje vino i zna je rec da je grijeh vino sporkavat vodomMaserka ja volim sa ženom piti mlado vino
Resetiraj se Somby .Kud te vodim na kavu,sigica?
Ozbiljnu paru sam ja ulozio u tu pricu...tako da nista.od sandala...Marijole hoces pomoc Somiju da znam jel da racunam na njega
Po vama će Snimiti neku sapunicuMarijole hoces pomoc Somiju da znam jel da racunam na njega
E jbg... SkrtacOzbiljnu paru sam ja ulozio u tu pricu...tako da nista.od sandala...
Potpisujem od riječi do riječi da bi riječ rekaoMoj dida je 60 ak godina radio svoje vino i zna je rec da je grijeh vino sporkavat vodom
Joj mislio sam da te nema hahaResetiraj se Somby .
Kako mogu bit ljubomoran na tebe? Zivim u Zagrebu, a ti Bogu iza kicme. Imam 22 godine i ja imam za gorivo, cestarinu pa cak i da kurvu pokrijem s tim parama. Hvala dovidenja kompleksasu nize vrijednostiOpet si ljubomoran haha?
Ma daj ne drami pun ti inboxNista ja od ovih muskaraca kavaljera ne mogu dobit...
Jaoo ovo je rat...Kako mogu bit ljubomoran na tebe? Zivim u Zagrebu, a ti Bogu iza kicme. Imam 22 godine i ja imam za gorivo, cestarinu pa cak i da kurvu pokrijem s tim parama. Hvala dovidenja kompleksasu nize vrijednosti
dođem pa odem, ne mogu čitati 20 stranicaJoj mislio sam da te nema haha
Ali skrtaca.... To ti dode kao da nitko ne piseMa daj ne drami pun ti inbox
Pa nek je rat, sam ga je izazvo jer napada bez da zna ista.Jaoo ovo je rat...
Veliki promet, mala zarada.Ali skrtaca.... To ti dode kao da nitko ne pise
soma i pol cipele pa nisu svi solventni ?Ali skrtaca.... To ti dode kao da nitko ne pise
Opet vrijeđaš? Kladim se da u životu pičku nisi vidio. I zg si haha. ZamisliKako mogu bit ljubomoran na tebe? Zivim u Zagrebu, a ti Bogu iza kicme. Imam 22 godine i ja imam za gorivo, cestarinu pa cak i da kurvu pokrijem s tim parama. Hvala dovidenja kompleksasu nize vrijednosti
Me upustam se u suradnju s takvimaVeliki promet, mala zarada.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|