Sisata i guzata
Well-known member
Ma jesu al ono di iz ivanca, koja kuca, onda pocne pricat na njihovo a ja bljedo gledamŠto fali zagorkama, pa cure su baš OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jesu al ono di iz ivanca, koja kuca, onda pocne pricat na njihovo a ja bljedo gledamŠto fali zagorkama, pa cure su baš OK
Ja sam gledao...protiv Dnjepra po kiši u kasnu jesen 1985...nikad prije ni poslije nisam takvo nešto vidio na poljuduJesi gledao gudelja? Kazu da je bio cudo od igraca...
Ali naucila sam da su GACICE pokraj Ivanca.. Eto bar nestoMa jesu al ono di iz ivanca, koja kuca, onda pocne pricat na njihovo a ja bljedo gledam
Jbt što reći kad ga je Miljanić uveo u repku a u Hajduku još nije bio standardni.Jesi gledao gudelja? Kazu da je bio cudo od igraca...
Baš to. I igrač i čovjek. Ljudina....Ja sam gledao...protiv Dnjepra po kiši u kasnu jesen 1985...nikad prije ni poslije nisam takvo nešto vidio na poljudu
Jbg...sudbina...teško je danas shvatiti da bilo koji klub iz evrope koji bi došao u split 1970-1986 bi igrao na kontre protiv hajdukaBaš to. I igrač i čovjek. Ljudina....
Ma stadion je uklet, takvi igrači, takav potencijal, a onda FSJ nije dao, ozljede Bake i Gračana, jednostavno taj stadion je uklet.Jbg...sudbina...teško je danas shvatiti da bilo koji klub iz evrope koji bi došao u split 1970-1986 bi igrao na kontre protiv hajduka
Vidio sam ja to na youtubu ali drugo je kad ga vidis uzivo...jedini igrac koji me najvise odusevio je igor tudor...takvu moc na terenu nisam nikad vidio..a gledao sam i zidanea i messia i ronalda...Jbt što reći kad ga je Miljanić uveo u repku a u Hajduku još nije bio standardni.
Pogledaj Hajduk-Dnjipro 1985. na leđima nosi dvojicu, blato do koljena i zabija...
Igor je životinja, ali Ivan je bio kapacitet, i životinja i znalac.Vidio sam ja to na youtubu ali drugo je kad ga vidis uzivo...jedini igrac koji me najvise odusevio je igor tudor...takvu moc na terenu nisam nikad vidio..a gledao sam i zidanea i messia i ronalda...
Tudoru je najveći problem bilo konstitucija da ima još veću karijeru..previše jak i velik da bi prolazio bez ozljeda..Vidio sam ja to na youtubu ali drugo je kad ga vidis uzivo...jedini igrac koji me najvise odusevio je igor tudor...takvu moc na terenu nisam nikad vidio..a gledao sam i zidanea i messia i ronalda...
Plovak sad ili nikad...satrali smo je nogometomPlovak
A što reći za Baku!!!????Tudoru je najveći problem bilo konstitucija da ima još veću karijeru..previše jak i velik da bi prolazio bez ozljeda..
Polazem sve nade u njega.,izbavi me...Plovak sad ili nikad...satrali smo je nogometom
Eto nećemo više o nogometuPolazem sve nade u njega.,izbavi me...
Ma samo vi dajte....Eto nećemo više o nogometu
To ćemo u PPMa samo vi dajte....
Nemam ja nista protivTo ćemo u PP
To ćemo u PP
Tel: 064/677-677
|
|
|
|