old&ugly
Well-known member
A Vilson Đoni????Ako je pekarski rod onda možda Kozniku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Vilson Đoni????Ako je pekarski rod onda možda Kozniku...
A gol Njemcima za reprezentaciju na Poljudu...
Ružan naziv?Pa ja i jesam diskretna kurva.. Ne znam ama bas nista o njemu a 6 puta se vidjeli
A je al navikla sam da me naziva i gorim imenima...Ružan naziv?
?Pa kliknuli smo vec zaboga patak
Budi ozbiljan , da mu je to rod kupio bi zlatom i Sigicu i Kristalku u paruA Vilson Đoni????
?A je al navikla sam da me naziva i gorim imenima...
Ma nabijem ga...nije to igrac. Nije za ni pasat travu na poljudu a kamoli igrat za hajduk i repku.A gol Njemcima za reprezentaciju na Poljudu...
Mene se nemoze kupit...Budi ozbiljan , da mu je to rod kupio bi zlatom i Sigicu i Kristalku u paru
Uvijek je bilo promašaja. Sjeti se Berića...Ma nabijem ga...nije to igrac. Nije za ni pasat travu na poljudu a kamoli igrat za hajduk i repku.
Pa 6x smo bili ventura i ja
Nista pislije 3 koljenaPa ja i jesam diskretna kurva.. Ne znam ama bas nista o njemu a 6 puta se vidjeli
Ardian je bio igracina.. e da je takvihAko je pekarski rod onda možda Kozniku...
Nisam skuzila...Nista pislije 3 koljena
Ne znam nista osim da je ventura, kako izgleda i da je bio sa par zena tu.. Meni dovoljnoNisam skuzila...
6x?Pa 6x smo bili ventura i ja
KaKo ti se predstavio kad je dosao. Bok ja sam Ventura?Ne znam nista osim da je ventura, kako izgleda i da je bio sa par zena tu.. Meni dovoljno
Ne znam.. Nisam cula ni zapamtila ako se uopce predstavioKaKo ti se predstavio kad je dosao. Bok ja sam Ventura?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|