Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laka patkaNoć.Ekipa
Kako znaš da je bio on?Ne znam.. Nisam cula ni zapamtila ako se uopce predstavio
Ja zato i radim skoro samo sa ozenjenima jer sam najdiskretnija, jer ne ispitujem i ne zovem i jer me zaboliNe znam.. Nisam cula ni zapamtila ako se uopce predstavio
Nemoj previse punit baterije..tko ce te trpit sutraNoć.Ekipa
Pa dog smo se tu i dala sam mu broj, nazvao i dosao ...Kako znaš da je bio on?
I Jordanovski došao sa njim mislim...Uvijek je bilo promašaja. Sjeti se Berića...
Bilo je panjeva u našoj šumi...I Jordanovski došao sa njim mislim...
Da, ali opet je mogao poslati nekog drugog....šalim se...Pa dog smo se tu i dala sam mu broj, nazvao i dosao ...
A mozda i je, sta znasDa, ali opet je mogao poslati nekog drugog....šalim se...
Ali nekako mi je bio najjači tandem Miljuš-Tipurić, ajme što su tukli!!!!!Bilo je panjeva u našoj šumi...
Mozda sam ja bio???A mozda i je, sta znas
Onako, prvi kojeg se baš sjećam kao štetočinu je bio Esad Mehmedalić...prva utakmica i oće pucat slobodni sa centra jer u njegovom selu je igralište 80 m...a imao je topBilo je panjeva u našoj šumi...
Tko god da je dobar jeMozda sam ja bio???
A pod oldia smo uvalili venturu...pa sad ti znaj ko te jebe???Mozda sam ja bio???
Donekle...točnije Čop Josip i TipurićAli nekako mi je bio najjači tandem Miljuš-Tipurić, ajme što su tukli!!!!!
Jesi gledao gudelja? Kazu da je bio cudo od igraca...Ali nekako mi je bio najjači tandem Miljuš-Tipurić, ajme što su tukli!!!!!
Onda je ventura stvarno zestok tipA pod oldia smo uvalili venturu...pa sad ti znaj ko te jebe???
Što fali zagorkama, pa cure su baš OKDa hoce svi bit diskretni da ne moram izmisljat novi zivotopis i bit iz zagorja jbt
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|