Sisata i guzata
Well-known member
E pravi labud...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pravi labud...
Po meni nekako PAO u Rijeci 1995., a i Poljud je uklet!!!!Jel se tko sjeca labuda iz orasja?
Tu je poceo pad....
Neka...uvijek prigodna pjesma za ovaj forumOvo je bilo vec, ali...
To i kraljica trotoaraNeka...uvihek prigodna pjesma za ovaj forum
Neretljaka našegaJel se tko sjeca labuda iz orasja?
Tu je poceo pad....
Ee...Neretljaka našega
To je vec himnaTo i kraljica trotoara
Ali od pocetka do krajaTo je vec himna
Patka... Ja ne smijem iznevjerit venturu... A i sta god ti ja povjerim kasnije me optuzis da nisam diskretna...Dobro hoces nam na kraju rec koja je venturina potencijalna ili ce nam patka otkrit ime rodaka koji je igrqo u hajduku
Vidis da je ipak to dalo nekog rezultata. Ima da od tebe napravimo najdiskretniju kurvuPatka... Ja ne smijem iznevjerit venturu... A i sta god ti ja povjerim kasnije me optuzis da nisam diskretna...
Ako je pekarski rod onda možda Kozniku...Dobro hoces nam na kraju rec koja je venturina potencijalna ili ce nam patka otkrit ime rodaka koji je igrao u hajduku
ČA JE PUSTA LONDRA KONTRA SPLITU GRADUPo meni nekako PAO u Rijeci 1995., a i Poljud je uklet!!!!
Pa tko sretniji od mene da kliknetePatka... Ja ne smijem iznevjerit venturu... A i sta god ti ja povjerim kasnije me optuzis da nisam diskretna...
Pa ja i jesam diskretna kurva.. Ne znam ama bas nista o njemu a 6 puta se vidjeliVidis da je ipak to dalo nekog rezultata. Ima da od tebe napravimo najdiskretniju kurvu
Pa kliknuli smo vec zaboga patakPa tko sretniji od mene da kliknete
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|