Plovak1990
Well-known member
Ma da, nije baš za dvaput svršit, bude joj preintenzivno kad jednom svrši.Jedno svrsavanje ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, nije baš za dvaput svršit, bude joj preintenzivno kad jednom svrši.Jedno svrsavanje ili?
Predugo se već jebemo. Vrijeme za promjenu. Prvih par tjedana smo se jebali kao zečevi. Još i živi dvije ulice od mene pa smo u tom kontekstu idealan par za ovoTo kod vas sve isprogramirano... A gdje je tu emocija, ludilo strasti
A da...morate nesto novo probat...Predugo se već jebemo. Vrijeme za promjenu. Prvih par tjedana smo se jebali kao zečevi. Još i živi dvije ulice od mene pa smo u tom kontekstu idealan par za ovo
Zato i jesam u zadnje vrijeme često kod latina. Ne da mi se zajebavat s Tinderom i tim stvarima, vani nemaš di izać kad sve radi do deset. Eventualno povremeno netko s Ffruita i to je to.To kod vas sve isprogramirano... A gdje je tu emocija, ludilo strasti
A da... Zapravo, ovo je klasican razlog zasto muskarci varaju...Zato i jesam u zadnje vrijeme često kod latina. Ne da mi se zajebavat s Tinderom i tim stvarima, vani nemaš di izać kad sve radi do deset. Eventualno povremeno netko s Ffruita i to je to.
Ja sam demode mozda ali meni su te aplikacije za upoznavanje i dalje za ocajnike...A da... Zapravo, ovo je klasican razlog zasto muskarci varaju...
Nagovaram je ali nije baš za eksperimente, kažem. Kao probamo mi tu i tamo nešto novo, ali njoj sve bude bezveze. Ona samo voli klasiku i penetraciju. Oral ne voli, anal tu i tamo ako je raspoložena ali to je boli - malo mi je deblji pa ne paše svima u guzu.A da...morate nesto novo probat...
Oral ne voli-jaoooNagovaram je ali nije baš za eksperimente, kažem. Kao probamo mi tu i tamo nešto novo, ali njoj sve bude bezveze. Ona samo voli klasiku i penetraciju. Oral ne voli, anal tu i tamo ako je raspoložena ali to je boli - malo mi je deblji pa ne paše svima u guzu.
Sreća pa nismo u vezi Da jesmo, već bi davno prekinuliA da... Zapravo, ovo je klasican razlog zasto muskarci varaju...
Znam A ja obožavam lizat. I eto, nikako s tim na zelenu granu. I čudi se kak nemre naći stalnog dečkaOral ne voli-jaooo
A jel voli primit oral?Sreća pa nismo u vezi Da jesmo, već bi davno prekinuli
Al to fakat rijetko cujem da zena ne voli d je se lize.. Jer zene uglavnom tako najlakse svrsavajuZnam A ja obožavam lizat. I eto, nikako s tim na zelenu granu. I čudi se kak nemre naći stalnog dečka
Ne. Zna popušit povremeno, obično kad se malo napijemo ili smo napaljeniji, ali ne voli da je se liže, kaže da joj to smeta.A jel voli primit oral?
Ja sam u cijelom svom životu upoznao samo dvije cure koje ne vole primati oral (ima ih, ali izuzetno rijetka bića, kao jednorozi).Al to fakat rijetko cujem da zena ne voli d je se lize.. Jer zene uglavnom tako najlakse svrsavaju
Koma... Popusi samo kad je napaljenija... Ima zena cula sam za njih da im se kao gadi pruzat oral jer ih to kao potcjenjuje..Ja sam u cijelom svom životu upoznao samo dvije cure koje ne vole primati oral (ima ih, ali izuzetno rijetka bića, kao jednorozi).
A ne zna baš ni odradit oral pa onda ni ne forsiram baš. Tipa stavi ga u usta maksimalno par centimetara i već joj je puno.Ne. Zna popušit povremeno, obično kad se malo napijemo ili smo napaljeniji, ali ne voli da je se liže, kaže da joj to smeta.
A jbt... Bas si nasao.. Sreca pa ti je blizu barA ne zna baš ni odradit oral pa onda ni ne forsiram baš. Tipa stavi ga u usta maksimalno par centimetara i već joj je puno.
Znaci dobijes samo tijelo..A jbt... Bas si nasao.. Sreca pa ti je blizu bar
A izgledom je cura bomba. I još kad smo se upoznali je toliko pričala o seksu i brijala na to da sam mislio da je neka zvijer u krevetu. I bila je prva dva-tri tjedna, onda smo sve radili, ali to je uvijek tako kad tek upoznaješ ljude, a onda dođeš do one faze di počnu forsirati samo stvari koje njima pašu.A jbt... Bas si nasao.. Sreca pa ti je blizu bar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|