Plovak1990
Well-known member
Apsolutno, i sam radim s ljudima non-stop.Treba znati raditi s ljudima, imati strpljenja i komunikaciju... Generalno, u bilo kojem poslu, znas i sam
Inače, žao mi je što više cura nije aktivno na forumu. Ne mislim da je pretjerano pametno provođenje vremena, ali mogle bi pokupiti korisne informacije i hintove. Eto, da sam i ja ranije došao provjeriti tu, možda bih izbjegao neka prilično loša iskustva s curama. Pogotovo što se tiče masaža. Čak mislim da su u prosjeku puno bolje cure koje nude seks od velike većine "maserki". Mislim, ja volim dobar body-to-body i iskreno mi je to drkanje skroz bezveze - uzeo bih samo dobru masažu i platio.
Probao sam neke prilično odlične masaže i nekad stvarno nisam raspoložen za seks. Tako sam i počeo odlaziti kod cura. Htio sam otići na dobru body-to-body masažu jer sam prije 5-6 godina bio na vrhunskoj erotskoj masaži u Rusiji. To mi se ful svidjelo pa rekoh da vidim što ima kod nas po tom pitanju. Prošao sam 3-4 oglasa dok nisam naletio na "maserku" koja ti ne ponudi odmah komplet nego zapravo masažu, i još barem 3-4 dok nisam naletio na maserku koja te zbilja izmasira, a ne da ti izdrka kurac za tristo kuna.