Sisata i guzata
Well-known member
Isto kao sto je ljudima kontracepcija vadi ga van na vrijeme
Sve drugo im skupo i rizicno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao sto je ljudima kontracepcija vadi ga van na vrijeme
Bas to, ismijah se al istina
A i ne bi zaradjivali razni ucjenjivaci, ljudi pri vrhu vlasti povezani s tim, radili bi protiv sebe.. Oni pune sebi dzepove, a drzavu tko jebe po obicaju... Isto kao sto svi veliki kvazi "domoljubi" izbjegavaju placati porezA da legaliziraju bilo koju od dvije politički provokativne i aktualne legalizacije, zaradili bi gro para i država i privatnici, ali eto... Mi smo prekatolički valjda za to. A Poljska najkonzervativnija zemlja u Europi pa ima legalnu prostituciju sa zabranom podvođenja.
Ne, bas nikad... Jesam sa jednim likom koji se zaljubio a bio je policajac ali bas da ditektno imam s njima to ne..Porez je za stoku sitnog zuba Kad smo kod toga, jesi imala ikad problema s policijom?
Uh... Pa di baš onda policajac da se zaljubi. Jednom sam svjedočio raciji u svom kvartu u Zagrebu. Katastrofa. A znalo je cijelo susjedstvo da tamo cure rade, uključujući policiju, i onda su ih usred bijela dana, ja sjedio prekoputa i pio kavu s frendom, izbacili van na cestu polugole dok su kao pretraživali stan. Šupci obični. Pretpostavljam da gazda nije platio reket ili nešto takvo.Ne, bas nikad... Jesam sa jednim likom koji se zaljubio a bio je policajac ali bas da ditektno imam s njima to ne..
Druzili smo se godinu dana i nesto mi se zamjerio pa sam mu rekla da se vise necemo vidat ali nije mi rekao tko je vec je nakon godinu dana poslao frenda koji mi je to rekaoNe, bas nikad... Jesam sa jednim likom koji se zaljubio a bio je policajac ali bas da ditektno imam s njima to ne..
Jel to ekvivalent prekida porukom?Druzili smo se godinu dana i nesto mi se zamjerio pa sam mu rekla da se vise necemo vidat ali nije mi rekao tko je vec je nakon godinu dana poslao frenda koji mi je to rekao
Uzas... Ne mogu si zamisliti takve stvari... I dok sam radila za druge uvijek smo pazili koliko se moze koga pustamo a kad sam pocela solo pogotovo.. Ali onda sam se i prestala oglasavat.. Katastrofa, zamisli kriminala..Uh... Pa di baš onda policajac da se zaljubi. Jednom sam svjedočio raciji u svom kvartu u Zagrebu. Katastrofa. A znalo je cijelo susjedstvo da tamo cure rade, uključujući policiju, i onda su ih usred bijela dana, ja sjedio prekoputa i pio kavu s frendom, izbacili van na cestu polugole dok su kao pretraživali stan. Šupci obični. Pretpostavljam da gazda nije platio reket ili nešto takvo.
Skoro... Uglavnom, izbacila sam i frenda van i blokirala im brojeve, opet me zvao prije par tjedana s drugog broja na uskrsni ponedjeljak, a to je bilo 2019.Jel to ekvivalent prekida porukom?
Usjekla si mu se u pamćenje. Lomiš čak i tvrda srca očvrsla od zakonaSkoro... Uglavnom, izbacila sam i frenda van i blokirala im brojeve, opet me zvao prije par tjedana s drugog broja na uskrsni ponedjeljak, a to je bilo 2019.
Da znaš da sam jednoj curi završio na blok listi iz najglupljeg mogućeg razloga, i jedini put u svom životuVrijeme je da promijenim broj.. Isti je od 2016...da znas kakvih sve likova ima na blok listi
Zasto?Da znaš da sam jednoj curi završio na blok listi iz najglupljeg mogućeg razloga, i jedini put u svom životu
Čuo sam se s jednom curom preko whatsappa i dogovorimo se da je nazovem kad dođem u njezin kvart. I taman rekoh idem odradit večernje trčanje do tamo. Dotrčim do njezinog kvarta, sjednem na klupicu blizu mjesta koje mi je rekla i nazovem je, onako zapuhan. Žena se javi i sva zgrožena kaže "Pa ti drkaš jebote" i baci mi blokZasto?
Nikad nije kasno ^^Meni je zao sto sam blokirala samo jednog decka..narucio se i nije dosao taj put a znali smo se od prije i prije je bio ok.. I ja ga blokirala, kasnije mi bilo zao, slao on meni poruke al je meni bilo neugodno se javit
Ovo je jos ludje od mojegČuo sam se s jednom curom preko whatsappa i dogovorimo se da je nazovem kad dođem u njezin kvart. I taman rekoh idem odradit večernje trčanje do tamo. Dotrčim do njezinog kvarta, sjednem na klupicu blizu mjesta koje mi je rekla i nazovem je, onako zapuhan. Žena se javi i sva zgrožena kaže "Pa ti drkaš jebote" i baci mi blok
Tel: 064/677-677
|
|
|
|